Kırklareli Eski Kaşarı’na Coğrafi İşaret Alınacak
reklam
04 Haziran 2022
Kırklareli Eski Kaşarı’na Coğrafi İşaret Alınacak

Kırklareli Eski Kaşarı’na Coğrafi İşaret Alınacak

Türk Patent ve Marka Kurumu Coğrafi İşaretler Daire Bşk. Hakan Kızıltepe ve Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Daire Bşk. Tamer Ayar’ı ziyaret eden KTSO Heyeti, Kırklareli Eski Kaşarı’nın “Coğrafi İşaret” alması konusunda görüş alışverişinde bulundu.
Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ve Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, Türk Patent ve Marka Kurumu Coğrafi İşaretler Daire Başkanı Hakan Kızıltepe ile Türk Patent ve Marka Kurumu Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanı Tamer Ayar’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Kırklareli Eski Kaşarı’nın “Coğrafi İşaret” alması ile ilgili son durum değerlendirilerek, görüş alışverişinde bulunuldu.

KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, gerçekleştirilen ziyaretle ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Türk Patent ve Marka Kurumu Coğrafi İşaretler Daire Başkanı Hakan Kızıltepe ile hemşehrimiz Türk Patent ve Marka Kurumu Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Daire Başkanı Tamer Ayar’ı ziyaret ettik. Kırklareli Eski Kaşarı’nın Coğrafi İşaret alması ile ilgili son gelişmeleri değerlendirerek, görüş alışverişinde bulunduk. Oda Yönetimi olarak Kırklareli’deki istihdamı artırarak, ekonominin canlanması için bugüne kadar yaptığımız ve önümüzdeki günlerde yapacağımız çalışmalar hakkında, kendilerine bilgiler verdik. Kendileri de her zaman yanımızda olduklarını belirterek, yapacağımız her türlü çalışmada bizlerle birlikte hareket edebileceklerini ifade ettiler. Gösterdikleri misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim.” dedi.

Türk Patent ve Marka Kurumu Coğrafi İşaretler Dairesi Başkanı Hakan Kızıltepe ile Türk Patent ve Marka Kurumu Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanı Tamer Ayar da kendilerine gerçekleştirilen ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirirken, KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan’a teşekkürlerini ilettiler.

Editör : Tuğberk Erdem
911 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu