Çorlu, Temiz Bir Nefes Alacak
reklam
28 Temmuz 2012
Çorlu, Temiz Bir Nefes Alacak

Çorlu, Temiz Bir Nefes Alacak

Çorlu Belediyesi’nin, Havuzlar Cumhuriyet Parkı’nda 2011 yılı Ağustos ayından bu yana yürüttüğü çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Yapılanma çalışmaları ilerledikçe, Cumhuriyet Parkı’nın yeni yüzü de yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

2011 Ağustos’undan bu yana yürütülen çalışmalar sonucunda; 12 bin metrekare konser alanı, dikdörtgen havuzlar, su göleti, su deposu, tenis kortları, basketbol ve voleybol kapalı sahaları, tribünler, havuzlu meydan ve çocuk oyun grupları önemli ölçüde tamamlandı.

İnşaat ve çevre düzenleme çalışmaları tamamlandığında Cumhuriyet Parkı bünyesinde; 3 adet tribünlü tenis kortu, 2 adet basketbol sahası, bin 700 metre koşu ve bisiklet yolu, 2 bin 455 metrekare çocuk oyun alanı, 1 adet 11’li set engelli spor aletleri, 2 adet 5’li set çocuk spor aletleri, terazo taş zeminli konser alanı, lunapark alanı, piknik alanları, kafeler, yürüyüş yolları, 6 adet dikdörtgen fıskiyeli havuz, 1 adet dairesel havuz, 882 metrekare gölet, kanatlı hayvanlar bahçesi, çiçek parterleri, 280 kişilik yazlık sinema ve 410 araçlık otopark bulunacak.

Editör : Tuğberk Erdem
3072 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu