Sultanköy Belediyesi'nin Kültür Gezileri Devam Ediyor
reklam
03 Ekim 2013
Sultanköy Belediyesi'nin Kültür Gezileri Devam Ediyor

Sultanköy Belediyesi'nin Kültür Gezileri Devam Ediyor

Çağdaş ve sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına aralıksız olarak devam eden Sultanköy Belediyesi, Kültür Gezileri’ni sürdürüyor. “İyi ki bu ilçede yaşıyorum” sloganıyla sürdürülen geziler kapsamındaki 4’üncü Etap Karadeniz Turu tamamlandı.

Sultanköy Belediyesi tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin değişik bölgelerine gerçekleştirilen Kültür Gezileri’nden, 4’üncü Etap Karadeniz Turu tamamlandı.

Yeşil rengin her tonunu görebileceğiniz ve temiz oksijeni ciğerlerinizde hissedeceğiniz doğa harikası yerlere sahip Karadeniz Bölgesi’ne düzenlenen gezinin ilk durağı, Ordu-Boztepe oldu. Ordu’yu ve Karadeniz’i ayaklarının altında hisseden tur ekibi, geçirilen serbest zamanın ardında 1896 yılında yapılan ve günümüzde etnografya müzesi olarak kullanılan Paşaoğlu Konağı’na gitti. Ordu’nun ardından Giresun’un o eşsiz panoraması geçildi. Karadeniz’in incisi olan Trabzon’da ise; Atatürk Köşkü, Sümela Manastırı ve Ayasofya Müzesi ziyaret edildi. Uzungöl ve Ayder Yaylası’nın bulunduğu Rize İli’nin doğa güzelliklerinin gezilmesinin ardından tur tamamlandı.

Yetkililer, 2 gün konaklamalı olan turun 4’üncü kafilesinin de geziden mutlu ve memnun ayrıldıklarını ifade ettiler. Sultanköy Belediye Başkanı Ersin Çolpan’a, kendilerine sunduğu imkânlardan dolayı teşekkürlerini sunan vatandaşlar; “Ersin Başkanımız sayesinde, şimdiye kadar hiç görmediğimiz yerleri gördük. Kendisinden, Allah razı olsun. Gerçekleştirdiği tüm çalışmaları destekliyor ve başarılarının devamını diliyoruz” dediler.
Editör : Tuğberk Erdem
2444 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu