Saray Emniyeti'nde Faili Meçhule Geçit Yok!
reklam
30 Ekim 2013
Saray Emniyeti'nde Faili Meçhule Geçit Yok!

Saray Emniyeti'nde Faili Meçhule Geçit Yok!

Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Polis Sorumluluk Bölgesi’nde 2013 yılının muhtelif tarihlerinde meydana gelen faili meçhul ev ve iş yerinden hırsızlık, dolandırıcılık ve motosiklet hırsızlığı olaylarını aydınlatarak suçluları yakaladı.

Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Polis Sorumluluk Bölgesi’nde 2013 yılında meydana gelen birçok faili meçhul olayı aydınlattı. Ekiplerin gerçekleştirdiği yoğun çalışmalar sonucunda, meydana gelen faili meçhul ev ve iş yerinden hırsızlık, dolandırıcılık ve motosiklet hırsızlığı olayları ile ilgili olarak bahse konu olayları gerçekleştirdikleri tespit edilen 14 şüpheli şahıs yakalanarak adli mercilere sevk edildi. Mahkemeye sevk edilen; U.C., O.Ş., B.A. ve S.K. isimli dört şüpheli şahıs Saray Sulh Ceza Mahkemesi’nce tutuklanarak ceza evine teslim edildi. Yine bahse konu suçlardan yakalanan; M.Y., Ö.Y., A.Y., U.C., F.Ş., O.D., O.Ş., U.C., F.A. ve U.Y. isimli 10 şahıs ise serbest bırakıldı.

Bin 927 paket kaçak sigara ele geçirildi

Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kaçak sigara satışıyla mücadele kapsamındaki çalışmalarını da aralıksız olarak sürdürüyor. Ekipler, İlçe merkezinde 4733 Sayılı Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kanunu’na muhalefet ederek bandrolsüz sigara satışı yapan kişi ve işyerleri ile ilgili olarak yapılan araştırmalar ve çalışmalar neticesinde, kaçak sigara satışı yaptığı tespit edilen M.U. isimli şahsı incelemeye aldı. Şahsın evinde ve iş yerinde yapılan aramalar neticesinde toplam bin 927 paket bandrolsüz sigara ele geçirilirken, şahıs hakkında 4733 Sayılı Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kanunu’na Muhalefet suçundan gerekli yasal işlemler başlatıldı.

Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada suç ve suçlarla mücadelenin, azim ve kararlılıkla devam ettirileceği ifade edildi.

Editör : Tuğberk Erdem
2311 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu