Sinemada, “Halk Günü” Kampanyası
reklam
02 Ocak 2014
Sinemada, “Halk Günü” Kampanyası

Sinemada, “Halk Günü” Kampanyası

Orion’un geçtiğimiz haftalarda başlattığı “Halk Günü” kampanyası, sinemaseverler tarafından büyük ilgi görüyor. Cinemarine Sinemaları’nda gerçekleştirilen kampanyayla, sinema gişesinden Orioncard ile tüm filmlerin biletleri 8 TL’den alınabiliyor.

Orion’un geçtiğimiz haftalarda hayata geçirdiği “Halk Günü” kampanyası, sinemaseverler tarafından ilgi görüyor. “Halk Günü” kampanyası ile artık Salı günleri Orion’da tüm sinema biletleri indirimli. Sinema gişesinden Orioncard ile bilet alımlarında uygulanacak indirimle tüm seanslarda, 3D filmler de dâhil tüm filmler sadece 8 TL.

Orioncard sahibi herkesin faydalanabileceği “Halk Günü” kampanyası sayesinde sinema meraklıları artık sezon filmlerini daha sıkı takip edebilecekler. 8 TL’ye sinema bileti almak için tek yapılması gereken, bilet alırken gişede Orioncard’ı kullanmak. Salı günleri tüm gün bütün seanslarda Orioncard’la indirimli bilet alınabiliyor. Halk günü indirimi sayesinde 3D film biletleri de 8 TL iken, kullanılan 3D gözlükler için 2 TL bedel alınıyor.

Orioncard’ı olmayanlar ise “Halk Günü” indiriminden faydalanabilmek için Orion Danışma’dan Orioncard’ı ücretsiz olarak alabiliyorlar. Bunun için Danışma’ya başvurarak kayıt yaptırmaları yeterli oluyor.

Editör : Tuğberk Erdem
10367 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu