Çorlu'nun Levent Abisi'nden Tarih Kitabı
reklam
08 Nisan 2014
Çorlu'nun Levent Abisi'nden Tarih Kitabı

Çorlu'nun Levent Abisi'nden Tarih Kitabı

Çorlulu öğretmen, araştırmacı, yazar Levent Güngör’ün uzun süredir beklenen kitabı “Türklerin Tarihinden” yayınlandı. Yayınlanan ilk kitabında Güngör, Asya bozkırlarındaki göçebe hayatından günümüze kadar geçen süreçte, Türklerin tarihini anlatıyor.

Çorlu Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi’nde tarih öğretmeni olan Levent Güngör’ün, ilk kitabı yayınlandı. “Türklerin Tarihinden” isimli ilk kitabında Güngör; Asya bozkırlarındaki göçebe hayatından günümüzdeki yerleşik düzene kadar geçen süreç içerisinde Türkler’in tarihini anlatıyor.

Öğretmen, araştırmacı, yazar Levent Güngör’ün “Türklerin Tarihinden” isimli ilk kitabını, büyük kitapçılardan ve doğrudan Levent Güngör’den temin etmek mümkün. Çorlu’nun Levent Abisi, önümüzdeki günlerde kitabının tanıtım kokteylini ve imza günlerini de gerçekleştirecek.

Levent Güngör kimdir?

1959 yılında İstanbul Fatih’te dünyaya gelen Levent Güngör; ilk, orta ve lise eğitimini Çorlu’da bitirdi. 1982 yılında İstanbul Üniversitesi Umumi Türk Tarihi Anabilim Dalı’ndan mezun oldu. Zaman zaman çeşitli gazete ve dergilerde yazıları yayınlandı. 1986 yılında MEB’de öğretmen olarak çalışmaya başladı. Evli ve bir çocuk babasıdır.

Editör : Tuğberk Erdem
3543 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu