Belediye Personeline, Ab Projeleri Eğitimi
reklam
05 Kasım 2011
Belediye Personeline, Ab Projeleri Eğitimi

Belediye Personeline, Ab Projeleri Eğitimi

Çorlu Belediyesi’nde, “Ulusal ve Uluslararası Hibe Programları’na Proje Önerisi ve Hazırlama” konulu bir eğitim programı gerçekleştirildi.

Trakya Kalkınma Ajansı (Trakya KA) tarafından 2011 yılı Teknik Destek Programı kapsamında desteklenen ve Çorlu Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen eğitim, Uzman Oğuz Demir tarafından verildi. Katılımcılara, proje döngü yönetimi kapsamında; proje kavramı, sorun-hedef-strateji analizi, paydaş analizi, mantıksal çerçeve matrisi, faaliyet planı ve bütçe konularında teorik bilgiler, örneklerle birlikte anlatıldı.

Eğitim seminerinde hazır bulunan Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt; “Avrupa Birliği, Merkezi Finans ve İhale Birimi, Dünya Bankası, BM Kalkınma Programı (UNDP), Çeşitli Hibe Desteği Veren Vakıflar ve Trakya KA tarafından açılan diğer hibe programlarından faydalanmak için gerekli olan Proje Çevirimi Yönetimi konusunda bilgi ve becerinin arttırılması, böylece daha fazla ve nitelikli projelerin üretilmesi amacıyla bu eğitimi düzenledik. Amacımız katılımcılara özellikle AB’ye üyelik sürecinde topluluğun programları çerçevesinde sunulan hibelerden faydalanmak için gerekli olan Proje Çevirimi Yönetimi konusunda bilgi ve becerinin aktarılmasıdır” dedi.

Eğitime katılan personele sertifikalarını, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt verdi.

Editör : Tuğberk Erdem
2410 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu