Memduh Şevket Esendal'da Anlamlı Konser
reklam
02 Mayıs 2014
Memduh Şevket Esendal'da Anlamlı Konser

Memduh Şevket Esendal'da Anlamlı Konser

Çorlu Devlet Hastanesi Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi tarafından Memduh Şevket Esendal Sahnesi’nde konser düzenlendi. Düzenlenen konserde, izleyiciler salona sığmadı. Konser öncesi Esendal Sahnesi Fuaye Salonu’nda düzenlenen sergi ise ilgi ile izlendi

Müzik Öğretmeni Buğra Keskin yönetiminde hazırlanan konserde Çorlu Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi’nde tedavi gören hastalar sahne aldı.

Konserin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Çorlu Devlet Hastanesi Yöneticisi Cengiz Kalkan; “Bugün burada çok farklı duyguları bir arada yaşadık. Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi’mizde tedavi gören hastalarımızın bu akşam bize sunduğu konser, bizleri çok duygulandırdı. Sabırla ve emekle yoğrularak hastalarımızın daha sağlıklı birer birey haline gelmeleri için ortaya koymuş olduğumuz çalışmaların meyvelerini, bu akşamki muhteşem konserle almış bulunuyoruz. Sahne alan tüm arkadaşlarımıza, organizasyonumuzun hazırlanmasında çok büyük katkısı olan Müzik Öğretmeni Buğra Keskin’e, doktorlarımıza, çalışanlarımıza, bizleri yalnız bırakmayan Sayın Kaymakam’ımıza ve Belediye Başkanı’mıza ve çok değerli Çorlu halkına teşekkür ediyorum” dedi.

Salonu dolduran izleyiciler duygu dolu anlar yaşarken, gecenin sonunda sahne alan ekip ayakta alkışlandı.

Editör : Tuğberk Erdem
2494 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu