Göreve Giden Polisler Ölümden Döndü
reklam
30 Temmuz 2014
Göreve Giden Polisler Ölümden Döndü

Göreve Giden Polisler Ölümden Döndü

Çorlu’da meydana gelen bir kazaya müdahale etmek üzere olay yerine doğru seyir halinde olan polis otosu, beton mikserine arkadan çarptı. Kazada, 1 polis memuru yaralandı. Polis otosunun kullanılamaz hale geldiği olayla ilgili olarak inceleme başlatıl

Edinilen bilgilere göre kaza Dumlupınar Caddesi üzerinde meydana geldi. Yeni Sanayi Sitesi Mevkii`nde bir kamyonun elektrik direğine çarptığının ihbar edilmesi üzerine hareket geçen ve içerisinde iki polis memurunun bulunduğu ve sürücüsü açıklanmayan 59 A 60159 plakalı Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği`ne ait resmi ekip otosu, beton mikserine arkadan çarptı.

Dumlupınar Caddesi üzerinde yer alan kasisten geçtiği sırada yavaşlayan beton mikserine arkadan çarpan polis otosu kullanılamaz hale geldi. Kazada ekip otosunda bulunan ve yine adı açıklanmayan polis memurlarından biri başını cama çarparak yaralandı.

Polis memurlarının kaza yaptığının duyulmasının ardından olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Meslektaşlarına yardıma koşan polisler aynı zamanda kaza yerinde inceleme de yaptılar. Kaza sonrası kullanılamaz hale gelen resmi polis otosunun çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından bir süre tek şeritten sağlanan trafik akışı normale döndürüldü.

Editör : Tuğberk Erdem
2369 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu