Zehir Tacirlerine, 143 Kiloluk Darbe
reklam
05 Ağustos 2014
Zehir Tacirlerine, 143 Kiloluk Darbe

Zehir Tacirlerine, 143 Kiloluk Darbe

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekipleri, satışa hazır durumda 143 kg. eroin ele geçirdi. Olayla ilgili olarak 3 kişi tutuklanırken, bir kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Ramazan Bayramı’nda, Çorlu’dan Bulgaristan’a bayan kurye aracılığıyla yüklü miktarda eroin gönderileceği bilgisine ulaşan Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü KOM Grup Amirliği ekipleri, uyuşturucu baronu olduğu iddia edilen T.A.’yı yaklaşık olarak 4 ay boyunca teknik ve fiziki takip altına aldı.

Hakkâri’den eroinin geleceğinin tespit edilmesiyle birlikte operasyon için düğmeye basan KOM ekipleri, T.A.’nın malı teslim alacağı Çorlu girişinde geniş güvenlik önlemi aldı. Plakası açıklanmayan aracı Çorlu girişinde durduran ve arama yapan ekipler, bavullar içinde paketlenmiş 143 kilogram eroin ele geçirdi. Araçtan indirilen uyuşturucuya el konurken, polisin eş zamanlı olarak yaptığı operasyon ile T.A., K.B., H.T. ve Bulgaristan uyruklu N.E.V. gözaltına alındı. Alınan ifadelerin ardından T.A., K.T., N.E.V. ve H.T. adliyeye sevk edildi.

T.A., N.E.V. ve K.T., “Uyuşturucu Madde Bulundurmak, Ticaretini Yapmak ve Nakletmek” suçlarından tutuklanarak Tekirdağ T Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi. H.T. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Editör : Tuğberk Erdem
2337 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu