Çorlu'da Bonzaiye Geçit Yok!
reklam
31 Ağustos 2014
Çorlu'da Bonzaiye Geçit Yok!

Çorlu'da Bonzaiye Geçit Yok!

Arandığı tespit edilen şüpheli şahıs, 636 gram uyuşturucu madde ile kaçmaya çalışırken yakalandı. Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü KOM Grup Amirliği tarafından yapılan operasyonla ele geçirilen uyuşturucu maddenin, bonzai olduğu tespit edildi.

Hareketlerinden şüphelenilen ve arandığı tespit edilen K.Y. isimli şahıs, Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği tarafından yapılan operasyon sonucu yakalandı. Kaçmaya çalışırken kıskıvrak ele geçirilen şahsın üzerinden, 636 gram bonzai çıktı.

Edinilen bilgilere göre; 15 Ağustos 2014 tarihinde saat 02.10 sıralarında, olay yeri adreste bir şahsın araçtan elinde siyah renkli bir poşetle indiği tespit edildi. Şahsın şüpheli hareketler sergilemesi üzerine eşkâl bilgilerine başvuran ekipler, şahsın K.Y. isimli şahıs olacağı değerlendirmesini yaptı. Yapılan kimlik tespiti sonucu şahsın K.Y. adlı şahıs olduğu tespit edilirken, diğer şahsın ise araç ile kaçarak olay yerinden uzaklaştığı bildirildi. Yakalanan şahsın üzerinde yapılan aramalar sonucunda; elindeki poşet içerisinde 453 gram, diğer poşette ise daralı ağırlığı 183 gram civarında olan ve toplam ağırlıklı 636 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Ele geçirilen uyuşturucu maddenin bonzai olduğu belirtilirken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Editör : Tuğberk Erdem
2509 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu