Ergene'deki Sünnet Şöleninin Programı Belli Oldu
reklam
31 Ağustos 2014
Ergene'deki Sünnet Şöleninin Programı Belli Oldu

Ergene'deki Sünnet Şöleninin Programı Belli Oldu

Ergene Belediyesi tarafından düzenlenecek olan 1’inci Boza Festivali ve Sünnet Şöleni’nin programı belli oldu. 05-06 ve 07 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek olan festivalde; Yusuf Güney, Betül Demir, Burcu Ulukaya ve Seda Çakmak sahne alacak.

Ergene Belediye Başkanlığı tarafından bu yıl ilk kez düzenlenecek olan 1’inci Boza Festivali ve Sünnet Şöleni’nin programı açıklandı. 3 gün boyunca devam edecek olan festival kapsamında, pop müziğin sevilen isimlerinden; Yusuf Güney (07 Eylül Pazar), Betül Demir (07 Eylül Pazar), Burcu Ulukaya (06 Eylül Cumartesi) ve Seda Çakmak (06 Eylül Cumartesi) sahne alacak.

Yusuf Güney sahne alacak

Belediye Başkanlığı tarafından açıklanan festival programına göre etkinlikler kapsamında, 05 Eylül Cuma günü Bilal Habeşi Yeşiltepe Camii Açık Hava Tiyatrosu’nda mevlüt okutulacak. 06 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan kortej yürüyüşünün ardından yörenin eşsiz damak tadı olan bozanın tanıtımı yapılacak. Akabinde ise kına gecesi etkinliği kapsamında Burcu Ulukaya ve Seda Çakmak sahne alacak. Festival, pop müziğin sevilen isimlerinden Betül Demir ve Yusuf Güney’in vereceği konserin ardından son bulacak. 06-07 Eylül tarihlerinde yapılacak konser etkinlikleri, Yeşiltepe Ahmet Rıza İşbilen İlköğretim Okulu’nun arkasında kurulacak olan alanda gerçekleştirilecek.

“İlkleri yaşatmaya devam edeceğiz”

Sosyal belediyeciliğin tüm gereklerini yerine getirmek istediklerini belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel; “Çocuğunu sünnet ettirmek isteyen ancak maddi durumu elverişli olmayan ailelere yönelik düzenlediğimiz bu etkinliği, Ergene’de geleneksel hale getirmeyi amaçlıyoruz. Hayatlarının dönüm noktalarından biri olan sünnet merasimlerinde, çocuklarımızla ve aileleriyle bir arada olmanın sevincini yaşıyacağız. Etkinlikler çerçevesinde, çocuklarımızın sevinçlerine ortak olacağız. Sosyal sorumluluklarının bilincinde olan bir belediyecilik anlayışı sürdürerek, Ergene’de ilkleri yaşatmaya ve yaşamaya devam edeceğiz” dedi.

Editör : Tuğberk Erdem
2534 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu