Ak Parti'den Sanata Destek
reklam
30 Ekim 2014
Ak Parti'den Sanata Destek

Ak Parti'den Sanata Destek

“Sanata Destek” Projesi kapsamındaki çalışmalarını sürdüren Adalet ve Kalkınma Partisi Çorlu İlçe Teşkilatı, Çorlulu minik yıldız Ata Berk Mutlu’nun rol aldığı “Pek Yakında” adlı sinema filminin Çorlu’daki gala gecesinde etkinlik gerçekleştirdi.

Ekim ayının ilk haftasında gösterime giren ve Cem Yılmaz’ın son filmi olan “Pek Yakında” adlı sinema eserinde rol alan Çorlu’nun parlayan minik yıldızı Ata Berk Mutlu, filmin Çorlu galasında AK Parti Çorlu İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi. AK Parti Çorlu İlçe Teşkilatı tarafından Orion AVM Cinemarine Sinema Salonları’nda gerçekleştirilen organizasyona; Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü, AK Parti Çorlu İlçe Başkanı İsmet Albayrak, minik yıldız Ata Berk Mutlu, protokol üyeleri, ilçe yönetimi, davetliler ve Çorlu’daki vatandaşlar katıldı.

AK Parti Çorlu İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen organizasyonda kısa bir konuşma yapan AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Albayrak; “AK Parti olarak her zaman sanatı ve sanatçıyı destekledik. Bundan sonra da desteğimiz devam edecektir. Bu gala gecesinde bizleri yalnız bırakmayan; Çorlu Kaymakamımız Levent Kılıç’a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Güçlü’ye, protokolümüzün değerli isimlerine, partimizin ilçe yönetiminde görev alan arkadaşlarımıza ve katılan davetlilere, teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Cem Yılmaz’ın yönetmeliğini ve başrol oyunculuğunu yaptığı “Pek Yakında” adlı sinema filminde Cem Yılmaz’ın oğlu rolünü üstlenen küçük yıldız Ata Berk Mutlu, Ekim ayında gösterime giren sinema filmi ile oyunculuk kariyerine güzel bir başarı daha kattı. Gerçekleşen organizasyonda vatandaşlar, küçük yıldız Ata Berk Mutlu ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör : Tuğberk Erdem
2153 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu