Kadın Şüpheliler Polise Yakalandı
reklam
03 Şubat 2015
Kadın Şüpheliler Polise Yakalandı

Kadın Şüpheliler Polise Yakalandı

Tekirdağ genelinde çok sayıda ev hırsızlığına karıştığı öne sürülen 2 kadın, Çorlu polisi tarafından yakalandı. Şüphelilerin sorgusunda; Çorlu’da 5, Tekirdağ’da 8, diğer ilçelerde de onlarca eve girerek hırsızlık yaptıkları ortaya çıktı.

İddialara göre; A.Ş. ve F.Ş. isimli 2 kadın şüpheli, Çorlu’da son zamanlarda 5 ayrı eve kapı kilidini kırarak girdi ve nakit para ile ziynet eşyası çaldı. Yaşanan hırsızlık olayları üzerine soruşturma başlatan ve araştırmalarını derinleştiren Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin İstanbul’dan Çorlu’ya geldiklerini, Çorlu’da ve Tekirdağ’ın diğer ilçelerinde kısa sürede çok sayıda evden hırsızlık olayını gerçekleştirerek geri döndüklerini tespit etti.

Yapılan çalışmalar kapsamında şüpheli kadınların Çorlu Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne geldiğini belirleyen sivil kıyafetli hırsızlık masası ekipleri, düzenledikleri operasyonla 2 şüpheli kadın da yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelilerin sorgusunda Çorlu’da ve Tekirdağ il merkezi ile diğer ilçelerde de çok sayıda evden hırsızlık olayını gerçekleştirdikleri tespit edildi. Şüphelilerin sorgusunda; Çorlu’da 5, Tekirdağ’da 8, diğer ilçelerde de onlarca eve girerek hırsızlık yaptıkları ortaya çıktı.

Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Editör : Tuğberk Erdem
2396 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu