Back Ve Çapkın, Izleyenleri Büyüledi
reklam
03 Şubat 2015
Back Ve Çapkın, Izleyenleri Büyüledi

Back Ve Çapkın, Izleyenleri Büyüledi

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde yer alan ve toplumsal olaylar başta olmak üzere terör ve narkotik olaylarda kullanılan polis köpekleri Back ve Çapkın’ın gösterisi, izleyenler tarafından büyük beğeniyle karşılandı.

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Köpek Eğitim Merkezi (KEM), 155 Haber Merkezi bahçesindeki yerinden Çorlu Havalimanı’ndaki yeni yerine taşındı. Yeni yapılan köpek eğitim merkezinin açılışı için sembolik bir de tören düzenlendi. Açılış; Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Aykut Efe, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa izzet Ersoy ve Çorlu Havalimanı yetkilileri tarafından gerçekleştirildi.

Yapılan sembolik açılış töreninde, narkotik köpeği Çapkın ile bomba ve mühimmat köpeği Back bir gösteri düzenledi. Narkotik Köpeği 6 yaşındaki Çapkın, bakıcısı Ali Şeker eşliğinde parkurda komut alma ve dinleme ile saklanan uyuşturucu maddeyi buldu. Saklandığı yerde uyuşturucu maddeleri bulan Çapkın, daha sonra atılan plastik topu da bakıcısına getirerek oyun ile ödüllendirildi. Öte yandan, yapılan gösteride, aynı parkurdaki kutulara saklanan patlayıcı madde ve mühimmatı da koklayarak bulan bomba köpeği 3 yaşındaki Back, bakıcısı Yiğit Toker isimli polis memuruna haber vererek çıkartılmasını istedi. Polis Köpekleri, bir süre daha bakıcıları tarafından plastik top ile oynayarak ödüllendirilerek istirahata alındı.

Polis köpeklerinin gösterileri, izleyenler tarafından uzun süre alkışlandı.

Editör : Tuğberk Erdem
2694 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu