Tagid Üyeleri, Performans Eğitiminde Buluştu
reklam
03 Aralık 2011
Tagid Üyeleri, Performans Eğitiminde Buluştu

Tagid Üyeleri, Performans Eğitiminde Buluştu

TAGİD (Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği) tarafından düzenlenen “Performans Değerlendirme ve Yönetme” eğitimi, Yrd. Doç. Dr. Ufuk Cebeci nezaretinde gerçekleştirildi. 25 kişinin katılım gösterdiği eğitim, 6 saat sürdü.

TAGİD Eğitim Salonu’nda yapılan ve 10.00-16.00 saatleri arasında gerçekleştirilen eğitimde; “Yetkinlik nedir, nasıl tanımlanır?”, “Performans ve Performans Değerlendirme Kavramları”, “Amaçları”, “İnsan Kaynakları Fonksiyonlarına Etkisi”, “Süreci”, “Performans Değerlendirmeyi Etkileyen Faktörler”, “Performans Değerlendirme Yöntemleri”, “Yetkinlik Bazlı Değerlendirme”, “360 Derece Performans Değerlendirme”, “Örnek Değerlendirmeler”, “İşletmede, Performans Değerlendirme Sistemi Kurulumunda Dikkat Edilecek Konular”, “Balanced Scorecard Sistemi”, “Performans Değerlendirme Entegrasyonu”, “ISO 9001 vb. Kalite Sistemleri ve Yetkinlik” alt başlıkları incelendi. Eğitimin sonunda katılımcılara, Yrd. Doç. Dr. Ufuk Cebeci tarafından “Katılım Sertifikası” takdim edildi.

TAGİD tarafından düzenlenen “Performans Değerlendirme ve Yönetme” eğitimine; Kale İplik San. ve Dış Tic. AŞ’den Mehmet Okay Mirza, Arta Tekstil San. Tic. Ltd. Şti.’den Gültekin Yamanlar, Çetin Özel Güvenlik Hizmetleri Ltd. Şti.’den; Seval Çetin, Gürel Kızılto, Metin Telli, Güler Çetintaş, Yavuz Dede, Emel İpek Çalışkan, Ufuk Tetik, Resul Avşar, Necmiye Özmen ve Volkan Uygun, Öz Akteks Tekstil San. ve Tic. Ltd. Şti.’den Orhan Cılız ve Seyde Kara Torbalı, Migiboy Tekstil San. Dış Tic. Ltd. Şti.’den Gökhan Helvacı, Özyurt Tekstil San. Tic. AŞ’den Ali Aksongür, Süper Tekstil’den Ebru Alp Eroğlu, Akerler Tekstil Tic. San. Ltd. Şti.’den Nurcan Güvenç, Zehra Ev Tekstil Ürünleri Konfeksiyon San. ve Tic. Ltd. Şti.’den Devrim Devran Akdeniz ve Deniz Kılınç, Vatan Kablo Metal Endüstri ve Tic. AŞ’den Güler Savcı, Zorluteks Tekstil Tic. ve San. AŞ’den Sezgin Aktaş, Sütbeyaz AŞ’den Soner Şaşmaz, Sade Mobilya’dan Emine Acun ile Dost Tekstil Makine Aksesuar San. ve Tic. Ltd. Şti.’den Nihat Özyürek katıldı.

Editör : Tuğberk Erdem
3468 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu