Çorlu Polisinden Hırsızlara Gözdağı
reklam
03 Ağustos 2015
Çorlu Polisinden Hırsızlara Gözdağı

Çorlu Polisinden Hırsızlara Gözdağı

Çorlu’da Nusratiye Mahallesi Toros Caddesi üzerinde iki kişinin araç içerisinde beklediği, bir kişinin de binaya girdiği ihbarının yapılmasıyla harekete geçen polis ekipleri, eşkâli verilen şüpheli ile apartmanın çıkışında burun buruna geldi.

Çorlu’da film sahnelerini aratmayan hırsız polis kovalamacası yaşandı. Çorlu’da Nusratiye Mahallesi Toros Caddesi üzerinde iki kişinin araç içerisinde beklediği bir kişinin de binaya girdiği ihbarının yapılmasıyla harekete geçen polis ekipleri, bölgeyi ablukaya aldı. İki kişiyi araç içerisinde beklerken gözaltına alan polis ekipleri, binaya giren diğer şüphelinin peşine düştü.

Polisle burun buruna geldi

Olay yeri çevresinde kuş uçurtmayan polis ekipleri, eşkâli verilen şüpheli ile apartmanın çıkışında burun buruna geldi. Polisi karşısında görünce şaşkınlık yaşayan hırsızlık şüphelisi, kaçmaya başladı. Polisi görmesiyle kaçmaya başlaması bir olan ve bir insanın giremeyeceği yerlerden ustalıkla geçen hırsızlık şüphelisi, ağaçlık alanda izini kaybettirdi.

Ağaçlık alanda şüpheliyi aradılar

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü resmi asayiş ekipleri, yaşanan kovalamacanın ardından bölgeyi adeta ablukaya aldı. Çok sayıda polis ekibi bölgeye sevk edilirken, ağaçlık alanda arama yapıldı. Polis ekipleri, ağaçlık alanda ve çalıların arasında incelemelerde bulundu. Hırsızlık şüphelisini yakalamak için bölgede çalışma yapan polis ekipleri, şüphelinin yakalanması için yoğun çaba sarf etti.

2 kişi daha gözaltına alındı

Ağaçlık alanda şüpheliyi arayan polis ekipleri, bölgede bulunan şüphelileri de kimlik sorgulamasından geçirdi. Ağaç altında bulunan 4 gencin kimlik sorgulamasını yapan polis ekipleri, kimliği bulunmayan 2 genci de gözaltına aldı. Kimliklerini beyan edemeyen ve tutarsız hareketleri olması nedeniyle şüphe çeken iki kişi, polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak Cumhuriyet Polis Merkezi’ne götürüldü.

15 dakika sonra ihbar geldi

Bölgeyi ablukaya alan polis ekiplerine, çok geçmeden Toros Caddesi’nden bir hırsızlık ihbarı daha geldi. Evine hırsız girdiğini söyleyen ev sahibi, civarda kuş uçurtmayan polisten yardım istedi. Apartmanda yapılan incelemelerin ardından polis ekipleri, kaçan hırsızlık şüphelisinin apartmanda hırsızlık girişiminde bulunduğunu belirledi. Yapılan incelemelerin ardından Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Araç ve sürücü aranıyormuş

Binanın karşı köşesinde bekleyen 34 FL 1783 plakalı aracı incelemeye başlayan polis ekipleri, araç içerisinde bulunan F.T. ve S.K.’yi de gözaltına aldı. Şüphelilerin kimlik sorgulamasını yapan ekipler, F.T.’nin İstanbul’da karıştığı bir dolandırıcılık olayından dolayı arandığını tespit etti. Yapılan incelemelerin ardından 34 FL 1783 plakalı otomobilin de İstanbul’dan yakalamalı hacizli olduğu belirlendi. Şüpheliler polis ekiplerince gözaltına alınmalarının ardından Cumhuriyet Polis Merkezi’ne götürüldüler.
Editör : Tuğberk Erdem
2555 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu