Çorlu Spor 1947 Sahaya Indi
reklam
08 Aralık 2015
Çorlu Spor 1947 Sahaya Indi

Çorlu Spor 1947 Sahaya Indi

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12’nci Grup’ta mücadele verecek olan Çorlu Spor 1947, 2015-2016 Futbol Sezonu’nun açılışını gerçekleştirdi. Çorlu General Basri Saran Stadyumu’nda dualar eşliğinde yapılan açılışa, siyasi isimler de yoğun ilgi gösterdi.

Gerçekleştirilen açılış töreninde konuşan Çorlu Spor 1947 Spor Kulübü Başkanı Umut Güngör; “Çorlu Spor’umuzun, 2015-2016 Futbol Sezonu’nun açılışı dolayısıyla düzenlediğimiz törene, hepiniz hoş geldiniz. Bugün, Çorlu Spor 1947 ile Bayrampaşa Spor arasında yapılacak olan hazırlık maçı ile sezon açılışımızı gerçekleştiriyoruz. Gönül isterdi ki keyifli, huzurlu bir haftada açılışımızı yapalım. Ancak son günlerde ülkemizde yaşanan terör saldırıları, hepimizi derinden yaralamıştır. Başımızdaki terör belasını; yönetimim, taraftarlarım ve tüm Çorlu halkı adına esefle kınıyor ve lanetliyorum. Tüm şehitlerimizin, ruhu şad olsun. Ülkemizin ve acılı ailelerimizin, bir kez daha başı sağ olsun!” dedi.

Hedef, üst üste şampiyon olmak

Çorlu Spor 1947 Spor Kulübü olarak amaçladıkları hedefler doğrultusunda durmaksızın yürüyeceklerinin altını çizen Başkan Güngör; “Öncelikle şampiyon bir takım devraldık ve şampiyon bir takımız. Güçlü ve deneyimli bir teknik ekibimiz ile ülkemizin birçok şehrinde ama profesyonel liglerde, ama amatör liglerde oynamış pırıl pırıl bir futbol takımımız var. A Takımı’mız, A Takımı’mıza futbolcu yetiştirmek üzere yapılandırılan; U-13, U-15, U-16, U-17 ve U-19 takımlarımızdan oluşan tüm altyapı takımlarımızla beraber toplamda 150’ye yakın lisanslı sporcumuz ile Trakya’nın en büyük futbol kulüplerinden bir tanesiyiz. Bununla da gurur duyuyoruz. Şampiyon bir takım ile girdiğimiz bu sürecin devamında da üst üste şampiyonluklar yaşayıp; önce 3’üncü Lig, arkasından da 2’nci Lig’de oynamak birinci hedefimizdir. Bu ligler Çorlu’muz adına hak ettiğimiz ligler olup, Çorlu’muzun da bu potansiyeli vardır. Birlik-beraberlik ruhu, çoğulcu katılım, şirketleşmiş ve kurumsallaşmış bir Çorlu Spor 1947 ile bu hedefler bize çok yakındır. Biz, Çorlu halkı olarak bu güce sahibiz. Başta Çorlu Kaymakamı’mız Levent Kılıç olmak üzere; Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı’mız Kadir Albayrak’a, Çorlu Belediye Başkanı’mız Ünal Baysan’a, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün’e, Çorlu TSO Meclis Başkanı Metin Akgün’e, Çorlu Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mustafa Yavuz Akın’a, S.S. Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Dobrucalı’ya, bizi Bölgesel Amatör Lig’e çıkaran büyük Başkan Serkan Erçili’ye, tüm sivil toplum kuruluşlarının başkanlarına, statta bulunan tabelalara reklam veren firmalara ve cefakâr Çorlu Spor 1947 taraftarına, vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkürlerimizi sunarız. Yönetim Kurulu’muzda görev alan tüm arkadaşlarımızla birlikte; huzurlu, sağlıklı ve sonu şampiyonlukla biten bir sezon geçirmeyi diler, en derin saygılarımızı sunarız” diye konuştu.

“Böyle bir stad yakışmıyor!”

Çorlu Spor 1947’nin BAL’da oynayacağı maçlara ev sahipliği yapacak olan Çorlu General Basri Saran Stadyumu’nun oldukça yetersiz kaldığını ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı Üyesi Emre Köprülü; “Öncelikle Çorlu Spor 1947’nin başarısı için bir araya gelmiş yöneticilere bir teşekkür borcumuz var. Elini taşın altına koymuş, sorumluluk almış tüm bu insanları tebrik edeceğiz ve onları destekleyeceğiz. Ancak çok önemli bir tespitte bulunmak istiyorum. Biz bugün, 250 bin nüfuslu bir kentte yaşıyoruz. Maalesef şunu söylemem zorundayım ki 250 bin nüfuslu bir kente, böyle bir stad yakışmıyor! Bu konuda hepimizin bir sorumluluğu vardır. Ben bir milletvekili olarak, bu sorumluluğu üzerimde hissediyorum. Hepimizin, elini taşın altına koyması gerekiyor. Bugün, bu tribünler boştur. Ama maçlar başladığında, bu tribünler binlerce kişiyle dolacaktır. Siyasi parti görüşlerimiz ne olursa olsun bizlerin yapması gereken, Çorlu ve Tekirdağ diyerek ortak noktada hepimizin sorumluluk almasıdır. Sayın Kaymakam’ımız, Sayın Milletvekilleri’miz ve Sayın Belediye Başkanı’mız buradalar. Ben de buradayım. Bu sorumluluğu hep beraber taşıyalım ve Çorlu’ya yakışan bir stadyumu hep beraber buraya kazandıralım diyorum. Çorlu’nun Şen Mahallesi’nde doğan biri olarak söylüyorum; bizim için önemli olan Çorlu’nun başarısıdır, bizim için önemli olan Tekirdağ’ın başarısıdır, bizim için önemli olan Trakya’nın başarısıdır, Türkiye’nin başarısıdır” dedi.

2015-2016 Hasan Doğan Futbol Sezonu’nun açılışı nedeniyle Çorlu Spor 1947 ile Bayrampaşa Spor arasında oynanan maçı ev sahibi Çorlu Spor 1-0 kaybederken, oynanan futbolun kalitesi gelecek için umut vadetti. Düzenlenen sezon açılışına; Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Metin Akgün, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Hakan Sunal, Çorlu Spor 1947 eski Başkanı Serkan Erçili, S.S. Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Dobrucalı, Çorlu Belediyesi Meclis Üyeleri, çok sayıda basın mensubu ve taraftarlar katıldı.
Editör : Tuğberk Erdem
1902 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu