Dünya Su Günü Kutlandı
reklam
30 Haziran 2016
Dünya Su Günü Kutlandı

Dünya Su Günü Kutlandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve TESKİ Genel Müdürlüğü 22 Mart Dünya Su Günü dolayısıyla etkinlik düzenledi. Yılmaz İçöz Sahnesi’nde düzenlenen etkinlikte salon, ilçelerden gelen öğrencilerle dolup taştı.

Saygı duruşuna müteakiben İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda; TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa, İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Sarıkurt tarafından birer konuşma yapıldı.

Konuşmaların ardından okullar arasında düzenlenen resim (Buse Şen (Çorlu Fevzi Çakmak İlkokulu), Fatma Zehra Kestek (Çorlu Ünilever İş İlkokulu), Elif Ece Ağtaş (Çorlu Atakent İlkokulu), Irmak Osma Şefik (Çorlu Hanife Celep İlkokulu), Ayşe İdil Aktaş (Çerkezköy Şehit Mustafa Baykuş İlkokulu), Rüveyda Dikmen (Çorlu Ünilever İş İlkokulu), Merve Bayırbaşı (Çerkezköy Cumhuriyet İlkokulu), Fatma Sıla Koşar (Tekirdağ Namık Kemal İlkokulu), Doğa Gülmüş (Çorlu Ünilever İş İlkokulu) ve Sümbül Eda Şahsi (Hayrabolu Melek Üner İlkokulu)) ve kompozisyon (Meva Deniz Şimşek (Hayrabolu Hisar Ortaokulu), Damla Ölmez (Çorlu Mükerrem Ali Kayan Ortaokulu), Kübra Candan (Kapaklı Yıldızkent Ortaokulu) ve Seval Ataç (Hasan Yılmaz Kurt Ortaokulu)) yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Ödül töreninin ardından Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu’ndan Azra Durak, Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu’ndan Ahmet Ege Solcan günün anlam ve önemini belirten şiir okudu. Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulundan Suden Doğan ise “Suyun Önemi” konulu bir konuşma yaptı. Doğa Koleji öğrencilerinden Mert Doğan, İlhan Özlü, Berke Sert ve Berke Şık ise sergiledikleri müzik performansı ile göz doldurdu.

Editör : Tuğberk Erdem
2202 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu