Seyhan Umay Yıldırım, Ilk Kişisel Sergisini Trend Arena'da Açtı
reklam
18 Aralık 2016
Seyhan Umay Yıldırım, Ilk Kişisel Sergisini Trend Arena'da Açtı

Seyhan Umay Yıldırım, Ilk Kişisel Sergisini Trend Arena'da Açtı

Trakya Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Abdurrahim Yıldırım’ın eşi Seyhan Umay Yıldırım, ilk kişisel resim sergisini açtı. 04 Kasım’da açılan sergide yer alan 27 adet yağlı boya tablo, 500 TL. ile 5 bin TL. arasında değişen fiyatlarla alıcı buldu.

Seyhan Umay Yıldırım, hazırlığını 2 yılda tamamladığı ilk kişisel resim sergisini açtı. 04 Kasım 2016 tarihinde Trend Arena AVM’de gerçekleştirilen serginin açılışına; Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Dodurka, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü, Çorlu Belediye Başkan Yardımcıları Serhad Çatalkaya, Erdoğan Demirci ve Kemalettin Avcı, MÜSİAD Tekirdağ Şube Başkanı Muzaffer Aslan, TEKSİF Çorlu Şube Başkanı Gültekin Bozan, AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Kerim Atalay, CHP Çorlu İlçe Başkanı İsmail Akar, CHP Ergene İlçe Başkanı Erdinç İrel, işadamı Ersin Danış, Çorlu eski Belediye Başkanı Seyfettin Meriç, basın mensupları ve davetliler katıldı.

Sergi dolayısıyla oldukça heyecanlı olduğu gözlenen ve açılış öncesinde kısa bir konuşma yapan Seyhan Umay Yıldırım “Benim için oldukça özel ve güzel olan bu günde, beni yalnız bırakmadığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum. Resim yapmaya 2 sene önce başladım, ama öncesi de vardı. Kendimi bildim bileli resim yapıyorum. Resim benim için bir aşk, bir tutku. Sergime geldiğiniz için onur duydum, şeref verdiniz.” dedi. Konuşmasına devam eden Yıldırım “Çorlu’da 15 Temmuz Şehitleri anısına bir okul yapılacağını öğrendim. Bu okulda benim de tuzum bulunsun istedim. O yüzden resimlerimizin içinden bir tanesini seçtik ve satıldığında gelirini bu okula bağışlamak istiyoruz.” diye konuştu. 15 Temmuz Şehitleri anısına yapılacak okul için bağışlanan tabloyu, 5 bin TL. veren iş adamı Ersin Danış aldı.

Gerçekleştirilen açılışın ardından resimleri inceleyen davetliler, ilk kişisel resim sergisini açan Seyhan Umay Yıldırım’ı tebrik ettiler.

Editör : Tuğberk Erdem
2278 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu