Albayrak, Bininci Gün Programı'nı Bir Günde Tamamladı
reklam
05 Ocak 2017
Albayrak, Bininci Gün Programı'nı Bir Günde Tamamladı

Albayrak, Bininci Gün Programı'nı Bir Günde Tamamladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine 8 Nisan 2014 tarihinde gelen Kadir Albayrak, “Hizmette Bininci Gün” Programı kapsamında ilçe belediyelerini ziyaret etti. Sabahın erken saatlerinde Süleymanpaşa’da başlayan program, Şarköy’de sona erdi

08 Nisan 2014 tarihinde göreve gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, hizmet süresi içerisinde tamamladıkları bininci gün dolayısıyla ilçe belediyelerini ziyaret etti. 11 ilçe belediyesini kapsayan “Hizmette Bininci Gün” Programı’na Merkez İlçe Süleymanpaşa’dan başlayan Başkan Albayrak “Hizmette bininci günün mutluluğunu yaşıyoruz. Çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Her şey daha güzel ve yaşanabilir bir Tekirdağ için… Sevdamız Tekirdağ!” dedi. Sabahın erken saatlerinde yola koyulan Albayrak, Süleymanpaşa esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Albayrak, Çorlu’dan Çerkezköy’e geçti

“Hizmette Bininci Gün” Programı dolayısıyla Marmaraereğlisi Belediye Hizmet Binası ve sahil alanında incelemelerde bulunan Albayrak, akabinde Tekirdağ’ın en büyük ilçesi Çorlu’ya geçti. Çorlu’daki temaslarına Çorlu Belediyesi Hizmet Binası’nda başlayan Albayrak, ardından ilçe esnafını ziyaret etti. Albayrak’ın ilçedeki son durağı Çorlu Belediyesi Sebze ve Meyve Hali oldu. Hal çalışanları ile bir süre sohbet eden Albayrak, Çerkezköy’e geçmek üzere ilçeden ayrıldı. Program dâhilinde Çerkezköy Belediyesi Hizmet Binası’nda incelemelerde bulunan Albayrak, ilçe esnafı ve vatandaşlar ile bir süre sohbet etti ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin Çerkezköy’de gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında detaylı bilgiler aktardı. Çerkezköy Şehitliği’ni de ziyaret eden Albayrak “Başta Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve gururla anıyoruz. Gazilerimizden sağ olanlara sağlık ve uzun ömürler diliyoruz. Vefat edenlere de şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.

Saray’ın ardından Ergene’ye geldi

Kapaklı ve Saray’da gerçekleştirdiği temaslarını ardından Ergene’ye gelen Albayrak, “Hizmette Bininci Gün” Programı dâhilindeki incelemelerine ilçede devam etti. Ergene’de gerçekleştirilen mahalle ziyaretlerinin ardından TESKİ Ergene Hizmet Binası’na geçen Albayrak, TESKİ Şube Müdürü Hidayet Filiz’den çalışmalar hakkında detaylı bilgiler aldı. Ergene’nin Karamehmet Mahallesi’ni de ziyaret eden Albayrak, Karamehmet Mahalle Muhtarı Ahmet Çete ve vatandaşlar ile bir araya gelerek, Büyükşehir Belediyesi’nin bölgedeki çalışmalarını anlattı.

Program, Şarköy’de son buldu

Yoğun bir program doğrultusunda hareket eden Albayrak, Muratlı, Hayrabolu ve Malkara ilçelerinde de temaslarda bulundu. “Hizmette Bininci Gün” Programı dâhilinde 11 ilçe ziyaretini Şarköy İlçesi’nde sonlandıran Başkan Albayrak “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak vizyonumuz; güçlü sanayisi, tarım ve hayvancılığı, lojistik yatırımları, turizmi ve üniversitesiyle, çevreye duyarlı, tüm ilçeleri ile birlikte kentleşmesini tamamlamış, yaşanabilir ve mutlu bir Tekirdağ. Bunun için de 11 ilçemizle birlikte güç birliği yaparak çalışıyoruz, çalışacağız. Büyükşehir Belediyesi olarak Şarköy’ün Terziköyü’nden Saray’ın Safaalan Mahallesi’ne kadar 11 ilçe, 362 mahalle, 937 bin nüfusla 6 bin 313 km² alanda hizmet veriyoruz. Bugün, hizmette bininci günümüzü geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Geçen bin gün içerisinde sevgimizle, yüreğimizle, emeğimizle, özverimizle ve en önemlisi sizlerden aldığımız güçle gerçekleştirdiğimiz hizmetlerimizle; yenilenen, gelişen ve büyüyen bir kent yaratma hedefimize istikrarlı bir şekilde ilerliyoruz. Bu yolda bizlere yardımcı olan, faaliyetlerimize katkı sağlayan ve hizmetlerimizi takdir eden Tekirdağlı vatandaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim.” dedi.

Editör : Tuğberk Erdem
2064 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu