El Bab Şehidimizi, Gözyaşlarıyla Son Yolculuğuna Uğurladık
reklam
08 Nisan 2017
El Bab Şehidimizi, Gözyaşlarıyla Son Yolculuğuna Uğurladık

El Bab Şehidimizi, Gözyaşlarıyla Son Yolculuğuna Uğurladık

Fırat Kalkanı Harekâtı’nda şehit düşen Komanda Piyade Astsubay Üstçavuş Yunus İşcan, gözyaşları arasında toprağa verildi. Kayseri Komando Tugay Komutanlığı’nda görev yapan İşcan’ın, bir süre önce geçici görevle Gaziantep’e gönderildiği belirtildi.

Fırat Kalkanı Harekâtı’nda şehit düşen Komanda Piyade Astsubay Üstçavuş Yunus İşcan (33)’ın naaşı, Çorlu Askeri Havaalanı’nda düzenlenen törenle karşılandı. Havaalanından helikopterle alınan şehidimizin cenazesi, Hayrabolu’nun Şalgamlı Mahallesi’ne getirildi. Helallik alınmak üzere baba ocağına götürülen şehidimizin naaşı, ailesinden helallik alınmasının ardından cenaze namazının kılınacağı köy meydanındaki alana getirildi.

Tekirdağ’ın Hayrabolu İlçesi Şalgamlı Mahallesi’nde, ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazına, şehidin ailesi başta olmak üzere; Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, 2’nci Kolordu Komutanı Tümgeneral İzzet Çetingöz, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı Üyesi Emre Köprülü, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, il protokolü, askeri erkân ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tekirdağ Müftüsü İsmail İpek’in cenaze namazını kıldırmasının ardından, Şehit Komando Piyade Astsubay Üstçavuş Yunus İşcan’ın naaşı, top arabasına konularak merasim mangası eşliğinde mahalle kabristanına götürülerek gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kayseri Komando Tugay Komutanlığı’nda görev yapan İşcan’ın bir süre önce geçici görevle Gaziantep’e gittiği belirtildi. Şehit Astsubay İşcan’ın daha önce de Irak'ın Başika kentinde bir süre görev yaptığı öğrenildi. Hafife Özden İşcan ile evli olan İşcan’ın, 1,5 yaşında Yiğit adında bir oğlu bulunuyor.

Editör : Tuğberk Erdem
2064 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu