Alternatif Sahne'de, 3 Büyük İsimden Dev Resital
reklam
09 Nisan 2017
Alternatif Sahne'de, 3 Büyük İsimden Dev Resital

Alternatif Sahne'de, 3 Büyük İsimden Dev Resital

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen ve Değirmenaltı Mahallesi Namık Kemal Üniversitesi karşısındaki Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen Alternatif Sahne Günleri, 3 büyük ismin resital tadındaki müzik ziyafeti ile devam etti.

Mart ayı sonuna kadar her hafta Salı ve Perşembe günleri gerçekleştirilecek olan etkinliklerin bu haftaki konukları Zafer Cınbıl, Gürol Ağırbaş ve Burhan Şeşen oldu. Her yaştan 200’ün üzerinde seyircinin ilgi gösterdiği konserde usta müzisyenler, kendi albümlerinden eserleri seslendirdi.

Zafer Cınbıl’a ait “Balıkesir”, “Bisikletim”, “Delikanlı”, “Sevdanın Yolları” gibi bilinen eserlerinin yanı sıra, Burhan Şeşen ve Grup Gündoğarken’in “Sarmaş Dolaş”, “Sen Benim Şarkılarımsın” gibi sevilen şarkılarını birlikte seslendiren topluluk, dinleyicileri mest etti. Yaklaşık 2,5 saat sahnede kalan usta müzisyenler, Süleymanpaşa’da unutulmaz bir geceye imza attı. Gecenin renkli anlarından biri de Burhan Şeşen’in 2 amatör müzisyeni sahneye davet etmesiydi. Namık Kemal Üniversitesi öğrencisi olan genç kızlar, birer şarkı söyleyerek geceye renk kattı.

Alternatif Sahne etkinlikleri Mart ayı sonuna kadar devam edecek. Birbirinden kaliteli isimleri seyirciyle buluşturacak olan Alternatif Sahne için ücretsiz davetiyeler, Namık Kemal Üniversitesi Müzik, Sinema ve Tiyatro Toplulukları ile Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi’nden temin edilebilecek.

Editör : Tuğberk Erdem
1890 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu