Çorlu'nun Modern Yüzü Adlı Sergi, 2 Hafta Süreyle Açık Kaldı
reklam
09 Nisan 2017
Çorlu'nun Modern Yüzü Adlı Sergi, 2 Hafta Süreyle Açık Kaldı

Çorlu'nun Modern Yüzü Adlı Sergi, 2 Hafta Süreyle Açık Kaldı

Çorlu’nun tanıtımına katkı sağlamak amacıyla 20 Eylül 2016-06 Ocak 2017 tarihleri arasında düzenlenen “Çorlu’nun Modern Yüzü” konulu fotoğraf yarışması ödül töreni, Çorlu Belediyesi Tarihi Belediye Binası’nda düzenlendi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşların katıldığı törende konuşan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan “3 aylık süre içerisinde Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu’na (TFSF) ulaşan 524 fotoğraf içinden yine federasyon tarafından onaylı jüri üyelerince seçilen 54 fotoğrafın, bugün aynı zamanda sergisini açıyoruz. 2 hafta süreyle Tarihi Belediye Binamızda sergilenecek olan bu fotoğrafların çekimi için Çorlu ve civarının yanı sıra ülkemizin çeşitli illerinden Çorlu’muza gelen ve bu güzel fotoğrafları çekerek anı ölümsüzleştiren herkese teşekkür ediyorum. Çorlu’muzun ulusal düzeyde tanıtımına da katkı koyan bu yarışmanın hayırlı olmasını diliyorum. Önümüzdeki dönemde şehrimizin kültürüne katkı koyacak bu tür yeni etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz.” dedi. Başkan Baysan’ın ardından söz alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

Konuşmalar sonrasında yarışmada dereceye girenlere ödülleri verilirken, yarışmada 1’incilik, 2’ncilik, 3’üncülük, Çorlu Belediyesi Özel Ödülü ve Mansiyon Ödülü’nü kazanan fotoğrafların yanı sıra, sergileme ve satın alma hakkı kazanan fotoğraflar sergilendi.

Çorlu Tarihi Belediye Binası Sergi Salonu’nda açılan “Çorlu’nun Modern Yüzü” konulu fotoğraf sergisi, 2 hafta süreyle açık kaldı.

Editör : Tuğberk Erdem
2004 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu