53'üncü Kiraz Festivali Heyecanı, Ergene'de Yaşandı
reklam
05 Eylül 2017
53'üncü Kiraz Festivali Heyecanı, Ergene'de Yaşandı

53'üncü Kiraz Festivali Heyecanı, Ergene'de Yaşandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Tekirdağ Uluslararası 53’üncü Kiraz Festivali kapsamında Ergene’de konser organizasyonu gerçekleştirdi. Konser programında sahne alan Eda-Metin Özülkü çifti, Ergeneli vatandaşlara dolu dolu bir gece yaşattı.

Ergene Belediyesi organizasyonuyla mahalle iftarları Kiraz Festivali Programı ile birlikte Yeşiltepe ve Cumhuriyet Mahallesi’nde gerçekleşirken, programın ev sahipliğini üstlenen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel vatandaşlarla yakından ilgilendi. İftar programlarının ardından Tekirdağ Uluslararası 53’üncü Kiraz Festivali kapsamında Yeşiltepe Mahallesi Festival Alanı’nda düzenlenen konser programında, Eda-Metin Özülkü çifti sahne aldı. Düzenlenen konser programı, Ergene Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Etkinlikleri Organizasyonu’nun akabinde gerçekleşince vatandaşlar, birlik ve beraberliğin temsili olan Ramazan ayını hep bir ağızdan söyledikleri şarkı ve türkülerle taçlandırdılar.

RAMAZAN COŞKUSU MÜZİKLE TAÇLANDI

Festival programının açılış konuşmasını gerçekleştiren Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Öncelikle hepinizin Ramazan ayını tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu yıl 53’üncüsünü kutladığımız Tekirdağ Kiraz Festivali kapsamında düzenlenen Ergene Konseri’ne hoş geldiniz. Hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum. Bu akşamki müzik ziyafeti, 3 gün sürecek olan festivalin ilk konseri olacaktı. Ancak hepinizin bildiği gibi yağmur nedeniyle iptal etmek zorunda kaldık. Festival programı kapsamında Ergeneliler, dolu dolu bir gece yaşayacaklar. Bu akşam sanat dünyamızın çok değerli iki ismi, Eda-Metin Özülkü bizlerle beraber olacaklar. Müzik camiasının bu örnek çiftinden bu akşam hep beraber güzel bir konser izleyeceğiz.” dedi.

BAŞKAN ALBAYRAK’A TEŞEKKÜR ETTİ

Yaptığı konuşmada, düzenlenen festival organizasyonunun önemine dikkat çeken Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Festivaller bizim hemşerilik bağlarımızı kuvvetlendiren, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren büyük ve güzel etkinliklerdir. Ben, Kiraz Festivali kapsamında bu konserleri ilçelere yayarak Ergeneli vatandaşlarımızın da faydalanmasını sağlayan, bizleri düşünen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albayrak’a çok çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Eda ve Metin Özülkü çiftine, ilçemize geldikleri için teşekkür ediyorum. Bu akşamki konserlerinde başarılar diliyorum. Sözü daha fazla uzatmadan, hepinize iyi eğlenceler diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Konser organizasyonu; Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve eşi Ayten Yüksel, Belediye Başkan Yardımcısı Menderes Yıldız, Nuh Nuhoğlu ve Ayça Çevikelli, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, kurum ve kuruluş temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.

Editör : Tuğberk Erdem
1655 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu