Okul Ürünlerinde, Kampanya Fırsatları Orion'da
reklam
20 Eylül 2017
Okul Ürünlerinde, Kampanya Fırsatları Orion'da

Okul Ürünlerinde, Kampanya Fırsatları Orion'da

Okul alışverişlerinin yoğunlaştığı bugünlerde yüzlerce alternatif, Orion’da aileleri bekliyor. Alışverişlerini Orioncard’ıyla yapanlar aileler, 26-29 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Kapadokya-Kayseri Turu’nu kazanma şansını da artırıyor.

Orion’da bulunan mağazaların, okul hazırlığındaki ailelere yönelik kampanyaları başladı. Boyner, Desa, Adidas, Ayakkabı Dünyası, Hatemoğlu, Up&Up, Defacto, LC Waikiki mağazalarında, çocukların okul ihtiyaçlarına yönelik binlerce farklı ürün bulabilirken, desteklediği takımın ürünlerini kullanmayı tercih eden öğrenciler için GS Store, Fenerium ve Kartal Yuvası mağazalarında da çanta ve kırtasiye ürünleri satışa sunuluyor. Anaokulundan üniversiteye kadar her yaştan öğrenciye aradığı ürünü sunan D&R Orion Mağazası, yeni okul döneminde de öğrenci ve velilerin tüm ihtiyaçlarını tek bir noktada karşılamak için hazırlılarını tamamladı. Öğrencilerin okulda ihtiyaç duyabileceği zengin ürün çeşidiyle Orion Migros, okula yönelik pastel tonlardaki tema ürünleriyle English Home, kızların severek kullanacakları onlarca toka ve taç modeliyle Prenses Bijuteri, sezon modasını yansıtan modelleriyle Şık Çanta, okul alışverişinin olmazsa olmaz duraklarından birkaçı.

ALIŞVERİŞİNİZLE, KAPADOKYA TATİLİ KAZANABİLİRSİNİZ

Eylül ayında alışverişlerini Orion’da Orioncard’ıyla yapan iki kişi, çift kişilik Kapadokya-Kayseri Turu kazanacak. Okul alışverişlerinde de Orion’u tercih edenler, tatil şansını yakalamak için şanslarını artırabiliyorlar. 26-29 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek olan bu tura katılma hakkı kazanmak ve detaylı bilgi almak için, Orion Danışma’ya başvurulabiliyor.

OKUL ÜRÜNÜ BAĞIŞLAYIN, ÇOCUKLARI SEVİNDİRİN

Orion’un geçtiğimiz ay başlattığı “Her Şey Çocuklarımız İçin” adlı sosyal sorumluluk kampanyası, tüm hızıyla devam ediyor. İhtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılmak üzere; okul kıyafeti, okul ayakkabısı, çanta, kırtasiye malzemesi, hırka, mont gibi ürünlerin kabul edildiği kampanya standı, Orion alt katta hizmet veriyor. Çocuklarınız için yaptığınız alışverişin yanında bağışlamak üzere de ürünler alarak, kampanyaya destek olabilirsiniz.

Editör : Tuğberk Erdem
1599 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu