Hera Kuyumculuk Pırlanta, Gerçekleştirilen Görkemli Törenle Açıldı
reklam
07 Kasım 2017
Hera Kuyumculuk Pırlanta, Gerçekleştirilen Görkemli Törenle Açıldı

Hera Kuyumculuk Pırlanta, Gerçekleştirilen Görkemli Törenle Açıldı

Kişiye özgü tasarımlarıyla ön plana çıkan ve ürün çeşitliliği ile göz kamaştıran Hera Kuyumculuk Pırlanta, Hürriyet Mahallesi Çamlıbel Caddesi üzerinde bulunan Nazlıgül Dream City’de gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.

Nagihan Umur, Ali Kanlı ve Alper Kaan Ay ortaklığında kurulan Hera Kuyumculuk Pırlanta, Çorlu halkına hizmet vermeye başladı. Kişiye özel tasarımlarıyla farklı alternatifler sunan işletme, ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını aralıyor.

AÇILIŞ DOLAYISIYLA KOKTEYL DÜZENLENDİ

Hera Kuyumculuk Pırlanta’nın açılışı dolayısıyla düzenlenen kokteyle; Çorlu Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt, Ergene Belediyesi Başkan Yardımcıları Nuh Nuhoğlu ve Ayça Çevikelli, Ergene Kent Konseyi Başkanı Ercüment Tuncay, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çorlu İlçe Teşkilatı Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Yavuz Uylaş, iş dünyasının önde gelen isimleri ve çok sayıda davetli katıldı.

İŞLETMECİLERİMİZE, MİNNET BORCUMUZ VAR

Açılış töreninde kısa bir konuşma gerçekleştiren Çorlu Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt “Çorlu’muz, her geçen gün hem nüfus anlamında hem de ekonomik anlamda büyüyor, gelişiyor. Çorlu; Tekirdağ’ın merkezi, adeta parlayan yıldızı konumunda. Kentimizde ayrıcalıklı hizmetler sunan işletme sahipleri, şehrimizin hem ekonomisine katkı sunuyorlar hem de istihdam konusunda artı değer sağlıyorlar. Bu sebeple işletmecilerimize, minnet borcumuz olduğunu düşünüyorum. Bu güzel işletmeyi açan Sayın Nagihan Umur, Sayın Ali Kanlı ve Sayın Alper Kaan Ay’a şehrimiz adına teşekkür ediyor, bol kazançlı günler diliyorum.” dedi.

KURDELEYİ BİRLİKTE KESTİLER

Gerçekleştirilen açılış konuşmasının ardından Çorlu Belediyesi Başkan Yardımcı Ahmet Sarıkurt, Ergene Belediyesi Başkan Yardımcısı Nuh Nuhoğlu, Ergene Belediyesi Başkan Yardımcısı, Ayça Çevikelli ile Hera Kuyumculuk Pırlanta’nın işletmecileri Nagihan Umur, Ali Kanlı ve Alper Kaan Ay, açılış kurdelesini birlikte kestiler.

AYRICALIKLI DÜNYA, MODERN ÇİZGİ İLE BULUŞTU

Açılış töreninin ardından basın mensuplarının karşısına geçen işletme sahipleri; sektör hedefleri, ürün yelpazesi ve uyguladıkları fiyat politikaları hakkında açıklamalarda bulundular. Uzun yıllardan bu yana beraber çalıştıklarını ve sektördeki hedeflerinin yüksek olduğunu kaydeden Nagihan Umur “Bu meslekte, yaklaşık olarak 20’nci yılım. Ekip arkadaşlarımla birlikte, daha önceki tecrübelerimize dayanarak böyle bir işe atılmaya karar verdik. Sonuç olarak, böylesine güzel bir mekân açmak kısmet oldu. Oldukça kısa bir sürede, kesintisiz müşteri memnuniyeti ile yol almayı hedefliyoruz. Çorlu, Tekirdağ ve Silivri de dâhil olmak üzere, bu bölgede hiç bulunmayan ayrıcalıklı ürünlerimiz var. Bu ürünleri, sertifikaları ile beraber sunuyoruz. Pırlanta, elmas, safir, yakut ve altın olmak üzere, modern çizgide işlenmiş birçok takı seçeneğimiz mevcut. Her bütçeye uygun fiyat alternatifi sunabiliyoruz. En büyük ortak hayalimiz ise, Alaçatı’da çok güzel bir Hera Mağazası oluşturabilmek.” dedi.

EKİP RUHU İLE ÇALIŞIYORUZ

Ekip olarak birbirlerini tanıdıklarını ve Nagihan Umur ile 6 yıldır birlikte çalıştıklarını ifade eden Ali Kanlı ise “Bölgeye daha iyi hizmet ederek, müşteri kitlemizin arzu ve beklentilerini karşılamak istiyoruz.” diye konuştu. Ekip olarak ortak hedeflerinin olduğunun altını çizen bir diğer ortak Alper Kaan Ay da “Tek amacımız insanca yaşamak ve birlikte başarmak.” dedi.

Editör : Tuğberk Erdem
1659 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu