Çorlu Belediyesi'nde, Gestapo Yöntemleri Devrede!
reklam
04 Aralık 2017
Çorlu Belediyesi'nde, Gestapo Yöntemleri Devrede!

Çorlu Belediyesi'nde, Gestapo Yöntemleri Devrede!

DİSK/Güvenlik-Sen üyesi işçilerin sorun ve talepleriyle ilgili çıkan haberlerin Çorlu Belediyesi’nde görev yapan yöneticileri rahatsız ettiğini iddia eden DİSK/Güvenlik-Sen İşçi Meclisleri, üyelerine baskı yapılamayacağı konusunda uyarılarda bulundu.

Yapılan yazılı açıklamada “Geçtiğimiz günlerde çeşitli yayın organlarında DİSK/Güvenlik-Sen üyesi işçilerin sorun ve talepleriyle ilgili haberler yayınlanmıştı. Aldığımız duyumlara göre Çorlu Belediyesi yöneticileri güvenlik işçilerinin sorunlarını paylaşmalarından büyük rahatsızlık duymuşlar. Sendika temsilcisini adeta sorguya çeken yöneticiler, belediye içinde cadı avı başlatmış durumdalar.

Görüştüğümüz sendika üyeleri ‘Öncelikle bizlerin sorunlarına yer veren değerli basın emekçilerine teşekkür ediyoruz. Bizler sorunlarımıza çözüm bulunacağını beklerken, kendimizi sorgulanır bulduk. Belediye memurları tarafından âdete sorgulanır durumdayız. Merak etmekteyiz; ne zamandan beri basına beyanat vermek suç teşkil eder oldu? Buradan uyarıyoruz! Bizler DİSK üyesi onurlu işçileriz. Baskılara boyun eğmedik, eğmeyeceğiz. Biran önce yetkilileri sorunlarımıza çözüm bulmaya davet ediyoruz.’ demektedirler.

Çorlu Belediyesi’nde çalışan kardeşlerimize selam olsun. Bizleri, karşılarında suspus duracak kapıkulu zannedenlere de bir çift lafımız var. Bizler, dün Çankaya Belediyesi’nde, SİO Automotive fabrikasında direniş ateşini yaktıysak, bugün de Tekirdağ’da aynı ateşi harlamasını biliriz. Uyarıyoruz! Tek bir üyemize bile baskı yapamazsınız. Bizler İzmir’de, İstanbul’da, Ankara’da, Eskişehir’de, Diyarbakır’da Mersin’de ve Türkiye’nin dört bir köşesinde örgütlü DİSK üyesi güvenlik işçileriyiz. Çorlu’daki kardeşlerimizin yanındayız. Yapılacak en küçük usulsüzlüğün hesabını sorarız!” ifadeleri yer aldı.

Editör : Tuğberk Erdem
1782 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu