İl Başkanı Cüneyt Yüksel'den, Ankara Temasları
reklam
02 Ocak 2018
İl Başkanı Cüneyt Yüksel'den, Ankara Temasları

İl Başkanı Cüneyt Yüksel'den, Ankara Temasları

Aylık Olağan İl Başkanları Toplantısı için Ankara’da bulunan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Tekirdağ İl Teşkilat Başkanı Cüneyt Yüksel, Bakanlık ziyaretlerinde bulunarak Tekirdağ halkı adına taleplerini dile getirdi.

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel Ankara’da bulunduğu temaslarda öncelikle Sağlık Bakanı Ahmet Demircan’ı makamında ziyaret ederek Tekirdağ ve ilçelerinde bulunan hastanelerde yaşanan doktor eksikliklerini dile getirerek taleplerde bulundu. Ayrıca ilçelerdeki bazı hastanelerin sınıf artışları ile ilgili talepleri de Bakan Demircan’a iletti.

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan’a gerçekleştirdiği ziyaretinin ardından Bilim ve Sanayi Bakanı Faruk Özlü’yü makamında ziyaret eden İl Başkanı Cüneyt Yüksel, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri’nin yoğun girişimleri ve Bilim ve Sanayi Bakanı Özlü’nün de destekleri ile Çorlu’da kurulacak Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Çorlu Şube Müdürlüğü açılışına Bakan Özlü’yü davet etti.

Gerçekleştirdiği ziyarette yerli otomotiv yatırımının Tekirdağ’da yapılması için hazırladığı sunumunu da Bilim ve Sanayi Bakanı Özlü’ye ileten Yüksel, ilimizde gerçekleştirilen ve yaklaşık 4 milyon TL’lik dev bir yatırım olan Ergene Havzası Projesi’nin son durumunu değerlendirdi.
Editör : Tuğberk Erdem
1673 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu