Çorlu Belediye Personeli'ne, İhale Kanunu Eğitimi Verildi
reklam
17 Şubat 2012
Çorlu Belediye Personeli'ne, İhale Kanunu Eğitimi Verildi

Çorlu Belediye Personeli'ne, İhale Kanunu Eğitimi Verildi

Çorlu Belediye Personeli’ne, 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu’yla ilgili eğitim verildi. Sayıştay Baş Denetçisi Ferhat Gündüz’ün katıldığı ve 2 gün süren eğitime; Çorlu Belediyesi’nden 70, civar belediyelerden ise 30 kişi katıldı.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü ile Kamusal Eğitim Araştırma ve Geliştirme Derneği’nin işbirliğiyle gerçekleştirilen eğitimde, 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu’nu anlatıldı. Yapım işleri ihaleleri, mal alımı ihaleleri, hizmet alım ihaleleri ve danışmanlık hizmet alım ihaleleri konusunda detaylı açıklamalarda bulunuldu. Ayrıca; Çerçeve Anlaşmalar, Elektronik Kamu Alımları Platformu, Yapım İşleri Uygulama Yönetmeliği, Görevlilerin Sorumluluğu, Yapım İşleri Muayene ve Kabul Yönetmeliği, Hizmet Alımı İhaleleri Uygulama Yönetmeliği, Hizmet Alımları Muayene ve Kabul Yönetmeliği, İhalelere Karşı Yapılacak İdari Başvurulara Ait Yönetmelik, Mal Alım İhaleleri Uygulama Yönetmeliği, Mal Alımları Denetim, Muayene ve Kabul İşlerine Dair Yönetmelik, Köylere Hizmet Götürme Birliği İhale Yönetmeliği, Mimarlık-Peyzaj Mimarlığı-Mühendislik-Kentsel Tasarım Projeleri-Şehir ve Bölge Planlama ve Güzel Sanat Eserleri Yarışmaları Yönetmeliği, Çerçeve Sözleşme İhalelerinde Uygulanacak Usul ve Esaslara İlişkin Yönetmelik, KİK Genel Tebliği ve İlgili Diğer Konular, Kamu İhale Kanunu’na Uygunluğu alt başlıkları ele alındı.

Eğitim seminerinde; Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Belediye Başkan Yardımcıları; Serhad Çatalkaya, Ahmet Sarıkurt, Erdoğan Demirci, Oktay Çolpan ve Kemaleddin Avcı ile daire müdürleri de hazır bulundu.

Editör : Tuğberk Erdem
2960 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu