Saadet'ten Çağrı Var: 1 Kilo İthal Et Yerine, 750 Gram Yerli Et Al
reklam
05 Mart 2018
Saadet'ten Çağrı Var: 1 Kilo İthal Et Yerine, 750 Gram Yerli Et Al

Saadet'ten Çağrı Var: 1 Kilo İthal Et Yerine, 750 Gram Yerli Et Al

Hükümetin başlattığı ithal et ve hayvan uygulamasının orta vadede hayvancılığı ve besiciliği öldüreceğini savunan Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı, başlatılan “1 Kilo İthal Et Yerine, 750 Gram Yerli Et Al” Kampanyası dâhilinde kasapları geziyor.

Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı, Genel Merkez tarafından başlatılan “1 Kilo İthal Et Yerine, 750 Gram Yerli Et Al” Kampanyası dâhilinde kasapları geziyor.

Saadet Partisi Basın Müşavirliği tarafından yapılan ve “Bizim üretebileceğimiz hiçbir şeyin ithalatını istemiyoruz!”  denilen açıklamada “Her devletin, insanlarının tüketmesi için sağlıklı kırmızı eti temin etmesi gerekir. Tarım ve Köy İşleri Bakanı daha önce ‘Bizim hayvan sayımız yeterli, et ithalatı yapılmayacak.’ diyordu. 1 ayda ne oldu, ne değişti? Bu iş pirinç ithal ederek fiyatını düşürmeye benzemez. Et ve hayvan ithalatı meseleyi kısa vadede çözse bile orta vadede hayvancılığı ve besiciliği öldürür. O bakımdan bizler Saadet Partisi olarak ‘1 Kilo İthal Et Yerine, 750 Gram Yerli Et Al’ Kampanyası düzenledik.

Kasaplarımızı ziyaret ederek sorunlarını dinledik. Hazırlamış olduğumuz afiş ve broşürlerimizi takdim ettik. Küçük esnafı desteklemek gerek. O bakımdan ‘Et Kasaptan Alınır’ diyoruz. Çeşitli noktalara afişler asarak halkımızı bilgilendiriyoruz. Sosyal medyada da etkin olarak çalışmalar yapıyoruz. Kendi yiyeceğimizi üretecek verimli topraklarımız, maharetli ve çalışkan köylümüz, insanımız ve imkânımız var. Anlık çözümlerle bu iş olmaz. Cebimizi ve midemizi bozmayın. Kampanyamıza destek veren kasaplarımıza ve halkımıza teşekkür ederiz.

Gelecek, Saadet ile gelecek” ifadelerine yer verildi.

Editör : Tuğberk Erdem
1980 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu