Çorlu Temsilcileri, Çıktıkları Müsabakalarda Rakip Tanımıyor
reklam
06 Mart 2018
Çorlu Temsilcileri, Çıktıkları Müsabakalarda Rakip Tanımıyor

Çorlu Temsilcileri, Çıktıkları Müsabakalarda Rakip Tanımıyor

Çorlu’da çeşitli spor dallarında faaliyet gösteren spor kulüpleri, hafta sonu oynadıkları mücadelelerde rakipleriyle karşı karşıya geldiler. Futbol hariç tüm spor dallarında yüzler gülerken, maçlarını kazanan Çorlu temsilcileri rakip tanımıyor.

Bölgesel Amatör Lig 12’nci Grup’ta mücadele eden Çorluspor 1947, ligde 5’inci sırada yer alan Bigaspor’u konuk etti. Gol düellosunun yaşandığı mücadele 3-3 eşitlikle sonuçlandı ve takımlar sahadan 1’er puanla ayrıldı. 24 puanla ligde 8’inci sırada yer alan Çorluspor 1947, ligde 7’nci sırada bulunan Uzunköprüspor ile önümüzdeki hafta sonu deplasmanda karşı karşıya gelecek.

VOLEYBOLDA YÜZLER GÜLDÜ

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) Yıldız Kızlar Voleybol Takımı ve ÇBSK Küçük Kızlar Voleybol Takımı, oynadıkları müsabakalarda rakiplerini mağlup etmeyi başardılar. ÇBSK Yıldız Kızlar Voleybol Takımı, Tekirdağ Süleymanpaşa Atatürk Spor Salonu’nda BESK Yıldız Kızlar Voleybol Takımı ile karşılaştı. Deplasmanda oynanan maçı, ÇBSK Yıldız Kızlar Voleybol Takımı 3-0 skorla kazandı. Tekirdağ İl Şampiyonluğu için önemli bir avantaj sağlayan ÇBSK, maçın setlerini ise 25-12, 25-7 ve 25-4’lük üstünlükle tamamladı. ÇBSK Küçük Kızlar Voleybol Takımı, Süleymanpaşa temsilcisi Şampiyon 59 Spor ile kendi evinde oynadı. Şu ana kadar oynadığı müsabakalarda bir tek set bile vermeyen ve maçı 3-0 kazanan ÇBSK Küçük Kızlar Voleybol Takımı, galibiyeti 25-4, 25-13 ve 25-17’lik setlerle elde etti. Küçük Erkekler Voleybol Ligi müsabakasında ise Çorluspor Voleybol Takımı, Çerkezköy Atatürk Spor Kulübünü 3-1 mağlup etti. Çorluspor Voleybol takımı ilk 2 seti 25-15 ve 25-23 kazanırken, 3’üncü seti 25-22’lik skorla kaybetti. 4’üncü sette rakibini 25-23 mağlup eden Çorluspor, şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet aldı.

GENÇLERBİRLİĞİSPOR, İLK GALİBİYETİNİ ALDI

Tekirdağ Süper Amatör Lig’de, 2 Çorlu temsilcisi karşı karşıya geldi. Çorlu Kültürspor ile Çorlu Gençlerbirliğispor’u karşı karşıya getiren hafta sonu mücadelesinde gülen taraf Çorlu Gençlerbirliğispor oldu. Maçı 3-2’lik skorla tamamlayan Çorlu Gençlerbirliğispor, ligdeki ilk galibiyetini de almış oldu. Tekirdağ 2’nci Amatör Lig’de oynanan müsabakalarda alınan sonuçlar ise şöyle;

Çorlu Korespor: 1 - Çorlu Rumelispor: 0

Demirkaya Yenicespor: 3 - Paşaalanspor: 0

Tekirdağ Gençlikgücüspor: 2 - Çorlu Fenerspor: 0

Yıldız Gençlikspor haftayı BAY geçirdi.

BASKETBOL TEMSİLCİLERİ, 3’TE 3 YAPTILAR

Basketbol müsabakaları ise şöyle sonuçlandı;

ÇBSK: 64 - Çorlu Basket: 24

Tekirdağ Enerjispor: 49 - ÇBSK: 71

Çorlu Basket: 71 - Çorlu Gücü: 69

Editör : Tuğberk Erdem
1647 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu