Hedef; 2'nci Amatör Küme'de Şampiyon Olmak
reklam
23 Şubat 2012
Hedef; 2'nci Amatör Küme'de Şampiyon Olmak

Hedef; 2'nci Amatör Küme'de Şampiyon Olmak

Sultanköy Belediye Spor Kulübü Başkanı Cemal Bozkurt, Tekirdağ 2’nci Amatör Küme’de yapılacak olan futbol müsabakalarının başlaması sebebiyle değerlendirme açıklamasında bulundu. Bozkurt; “Hedefimiz, 2’nci Amatör Küme’de şampiyon olmaktır” dedi.

Kulüp Başkanı Cemal Bozkurt, yaptığı açıklamada; “Tekirdağ 2’nci Amatör Küme Futbol Müsabakaları 19.02.2012 tarihinde başlıyor. Sultanköy Belediye Spor Kulübü olarak hedefimiz; 2’nci Amatör Küme’de şampiyon olmaktır. Takımımız, yaklaşık dört aydan beri antrenmanlara devam ediyor. Takımda moraller üst düzeyde ve takımızda her mevkiin alternatifi var. Bir üst hedefimiz ise, 2 yıl içinde takımımızı Süper Amatör Küme’ye çıkarmaktır” diye konuştu.

Bozkurt; “Takımımıza bu sene çok sayıda takviyeler yaptık. Çorlu Gençler Birliği’nden Tansu, Çorlu Sanayi Spor’dan Cevat, Marmaracık Spor’dan Rafi, Ahımehmet Spor’dan Göksu ve Kaleci Fatih, Sağlık Mahallesi’nden Osman, Çorlu Spor’dan Recep, Tekirdağ Aydoğdu Gençlik’ten; Ahmet, Ayvaz, Gökmen ve Burhan’ı transfer ettik. Transfer ettiğimiz futbolcuların hepsi, Süper Amatör Küme’de top oynamış ve tecrübeli futbolculardır. Sultanköy Belediye Spor Kulübü, kolej havasında ve hepsi de birbirlerine saygılı ve sevgili futbolculardan oluşan bir takımdır” dedi.

“Takımımızın, 2’nci Amatör Küme maçlarını hayırlı bir şekilde oynamasını temenni eder, tüm kulüplerimize başarılar dilerim” diyen Sultanköy Belediye Spor Kulübü Başkanı Cemal Bozkurt,  kendilerinden desteklerini esirgemeyen ve her daim yanlarında olan Sultanköy Belediye Başkanı Ersin Çolpan’a da teşekkürlerini sunmayı ihmal etmedi.

Editör : Tuğberk Erdem
2562 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu