AK Parti İl Başkanlığı: "TESKİ’nin İş Bilmezliği, Hat Safhaya Ulaştı"
reklam
05 Temmuz 2018
AK Parti İl Başkanlığı:

AK Parti İl Başkanlığı: "TESKİ’nin İş Bilmezliği, Hat Safhaya Ulaştı"

Çorlu’nun Nusratiye Mahallesi ve Süleymanpaşa’nın Çınarlı Mahallesi’nde yaşanan su kesintilerinin ardından harekete geçen Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Tekirdağ İl Başkanlığı, konuya ilişkin olarak yazılı bir basın açıklaması yayınladı.

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı tarafından yayınlanan yazılı basın açıklamasında “Çorlu İlçesi’ne bağlı Nusratiye Mahallesi’nde bayram öncesi yaşanan su kesintisinin ardından Süleymanpaşa İlçesi’nin Çınarlı Mahallesi’nde yaklaşık 3 gündür suların kesik olduğu haberlerini üzüntüyle takip ediyoruz. Halkımızdan gelen şikâyetlerden anlıyoruz ki Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı TESKİ’nin iş bilmezliği, hat safhaya ulaşmıştır. Tekirdağ, bu ayıbı hak etmiyor.

Tekirdağ, hükümetimizin yaptığı Naip Barajı ile birlikte artık su sıkıntısı yaşamaması gereken bir ilimizdir. Ancak içinde bulunduğumuz 2018 yılında maalesef Tekirdağ’ın birçok mahallesinde çok ciddi su kesintileri yaşanmaktadır. Nusratiye Mahallesi’nden sonra Çınarlı Mahallesi’nin de önemli bir kısmı, hatta tamamına yakını taşımalı su tankeri ile su ihtiyacını karşılamaktadır. Vatandaşlarımız tankerle getirttikleri suyun parasını ödemek zorunda kalmakla birlikte, depolarına boşalttıkları suyu tekrar su sayacından geçmesinden dolayı su ihtiyacını 2 kat daha pahalıya mal ederek 2’nci bir kez ödeme de yapmak zorunda kalmaktadır. Sıcak yaz aylarına girdiğimiz bu günlerde, vatandaşımıza su sıkıntısı yaşatan TESKİ’yi esefle kınıyoruz. İş bilmezlikleri artık hat safhaya gelmiştir.

Halkımız artık sizden beceremediğiniz belediyecilik hizmetinden vazgeçti, evlerinde, işyerlerinde bulunan çeşmelerinden akacak suyu bekliyor. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.” ifadelerine yer verildi.
Editör : Tuğberk Erdem
2112 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu