24 Kasım Öğretmenler Günü, Düzenlenen Törenle Kutlandı
reklam
03 Ocak 2019
24 Kasım Öğretmenler Günü, Düzenlenen Törenle Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü, Düzenlenen Törenle Kutlandı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e “Başöğretmen” unvanı verilişinin 90’ıncı yıl dönümü ve 24 Kasım Öğretmenler Günü’nün 38’inci yılı, düzenlenen programla kutlandı.

Çorlu Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın söylenmesi ile başladı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e “Başöğretmen” unvanı verilişinin 90’ıncı yıl dönümü ve 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üzgün gerçekleştirdi.

Programa; Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Birkan Korkmaz, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu, Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üzgün, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı, protokol mensupları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütlerinin yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında öğretmenler ve öğrenciler arasında düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri verilirken emekliliğe ayrılan öğretmenlere plaket takdim edildi. Şehit öğretmenlerin unutulmadığı programda aday öğretmenler için yemin merasimi düzenlendi. Program, İMKB Çorlu Fen Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından düzenlenen “24 Kasım” konulu oratoryo ile sona erdi.

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt program sonunda Halk Eğitim Merkezi’nde bulunan öğretmenlere karanfil takdim etti.
Editör : Tuğberk Erdem
1327 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu