Koyun Çobanı, Erkek Cesediyle Karşılaştı
reklam
21 Mart 2012
Koyun Çobanı, Erkek Cesediyle Karşılaştı

Koyun Çobanı, Erkek Cesediyle Karşılaştı

Çorlu Nusratiye Mahallesi Kavaklıdere Mevkii’nde koyun otlatan çoban, ağaçta asılı duran bir erkek cesediyle karşılaştı. Durumun ihbar edilmesinin ardından olay yerinde yapılan inceleme sonrasında cesedin, AA isimli şahsa ait olduğu tespit edildi.

Edinilen bilgilere göre Çorlu Nusratiye Mahallesi Kavaklıdere Mevkii’nde koyun otlatan çoban OK, dere kenarındaki bir ağaçta asılı duran erkek cesediyle karşılaştı. Büyük bir korku yaşayan ve hemen koşarak eve giden OK, durumu ailesine bildirdi. Ailenin haber vermesi üzerine belirtilen yere giden polis ekipleri cesedin, AA isimli şahsa ait olduğunu tespit etti.

Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı ve Olay Yeri İnceleme Büro Amirliği ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından intihar ettiği belirlenen AA’nın cesedi, Çorlu Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. AA’nın cesedini bulan OK ise, ifadesine başvurulmak üzere Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Olayla ilgili inceleme sürdürülürken AA’nın cenazesi Çorlu Cem Evi’nde kılınan cenaze namazının ardından defnedildi. Evli ve 3 yaşında bir çocuk babası olan AA’nın intihar nedeni belirlenemezken, cenaze namazında aile yakınları sık sık baygınlık geçirdi. Cenaze sırasında 112 ekipleri de hazır durumda bekletildi.

Editör : Tuğberk Erdem
2604 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu