Atakent Kapalı Pazar Yeri, Vatandaşın Hizmetine Sunuldu
reklam
30 Mart 2019
Atakent Kapalı Pazar Yeri, Vatandaşın Hizmetine Sunuldu

Atakent Kapalı Pazar Yeri, Vatandaşın Hizmetine Sunuldu

Mimarisi ve çok amaçlı kullanım özellikleriyle ilçedeki en önemli tesislerden biri olan Çorlu Belediyesi Atakent Kapalı Pazar Yeri, hizmete açıldı. Bugüne kadar Salı günleri kurulan semt pazarı, bundan böyle Kapalı Pazar Yeri’nde hizmet verecek.

Bölgenin en büyük alışveriş noktası hâlini alacak olan Çorlu Belediyesi Atakent Kapalı Pazar Yeri’ni açılışının ilk gününde ziyaret eden Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, pazar tezgâhlarını tek tek gezerek pazarcı esnafına bol kazançlar diledi. Modern mimarisi ve kapasitesi ile Atakent Kapalı Pazar Yeri’nin Çorlu’ya yakışır bir yapı olduğunu belirten Başkan Ahmet Sarıkurt “Bölgenin en güçlü, en dinamik yerleşim yeri olan Çorlu’muzun ekonomik ve ticari potansiyelini geliştirecek, sosyal barışı ve dengeli kalkınmayı destekleyecek yeni bir tesisi daha hizmete açmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. 11 bin metrekare kapalı alana ve 3 katlı bir yapıya sahip Atakent Kapalı Pazar Yeri’miz, vatandaşlarımızın konforlu ve rahat alışveriş yapabilmeleri, pazarcı esnafımızın da olumsuz hava şartlarından etkilenmeden alın teriyle kazançlarını sağlamaları için düşünülmüş modern bir tesis oldu.” dedi.

Sarıkurt “Esnafımızın ve vatandaşlarımızın görüşlerinden yola çıkarak, ne kadar doğru bir iş yaptığımızı görmüş olduk. Vatandaşlarımız burada alışveriş yapmaktan son derece memnun olduklarını ifade ediyorlar. Pazarcı esnafımız da böyle modern bir kapalı pazar yerinde tezgâh açıyor olmaktan son derece memnun. Bizler de Çorlu Belediyesi olarak böyle güzel bir tesisi daha Çorlu’muza kazandırmış olmaktan dolayı memnunuz. Kapalı Pazar Yeri’miz, pazar kurulmadığı zamanlarda da vatandaşlarımızın yararlanabileceği bir tesis olacak. Çocuklarımızın, gençlerimizin bu alanı spor alanı olarak kullanabilmesi için uygun noktalara basketbol potaları yerleştirdik. Ayrıca haftanın belirli günlerinde farklı konseptlerde pazarların açılması için çalışmalar da yapıyoruz. Atakent Kapalı Pazar Yeri’miz, yaşayan ve sürekli hizmet veren çok amaçlı bir tesis olacak.” diye konuştu.
Editör : Tuğberk Erdem
1368 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu