Her Ay Düzenlenecek Olan Sağlık Günleri, Orion'da Başlıyor
reklam
31 Mart 2019
Her Ay Düzenlenecek Olan Sağlık Günleri, Orion'da Başlıyor

Her Ay Düzenlenecek Olan Sağlık Günleri, Orion'da Başlıyor

Orion Alışveriş Merkezi’nin sağlık, güzellik, beslenme ve psikoloji gibi konularda uzmanları ağırlayacağı “Orion Sağlık Günleri” etkinlik dizisi başlıyor. Orion etkinlik alanında yapılacak söyleşilere, dileyen herkes ücretsiz olarak katılabilecek.

Orion Alışveriş Merkezi’nin sağlık, güzellik, beslenme ve psikoloji gibi konularda uzmanları ağırlayacağı “Orion Sağlık Günleri” etkinlik dizisi bu hafta başlıyor. Her ay farklı bir uzmanla, farklı bir konunun anlatılacağı Orion Sağlık Günleri etkinliklerinde, ziyaretçiler merak ettiklerini uzmanlarından öğrenme fırsatı bulacaklar. Orion etkinlik alanında yapılacak söyleşiler dileyen herkesin katılımına açık ve ücretsiz olacak.

Orion Sağlık Günleri kapsamında yapılacak söyleşilerin ilki, 29 Mart Cuma günü düzenlenecek. Omega-3 hakkında enine boyuna bilgilerin verileceği ilk etkinliğe konuşmacı olarak Uzman Diyetisyen Sena Yazıcı katılacak. Sifar İlaçları’nın katkılarıyla Uzman Eczacı Umut Eren’in moderatörlüğünde gerçekleşecek söyleşide, Omega-3’ün ne olduğu, nasıl elde edildiği, özellikleri, faydaları, kimlerin kullanması gerektiği ve nasıl kullanılabileceği anlatılarak, katılımcıların soruları cevaplanacak.

Omega-3 hakkında tüm bilinmeyenleri uzmanlarından öğrenebileceğiniz söyleşi, 29 Mart Cuma günü saat 14.00-15.00 ve 17.00-18.00 arasında yapılacak. Orion alt kat etkinlik alanında düzenlenecek söyleşiye, dileyen herkes ücretsiz olarak katılabilecek.
Editör : Tuğberk Erdem
1457 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu