İnanç Bebek, Taburcu Oldu
reklam
21 Mart 2012
İnanç Bebek, Taburcu Oldu

İnanç Bebek, Taburcu Oldu

Kırklareli'de doğan ve doğumunun hemen ardından “Mekanyom Aspirasyon” teşhisi konulan 12 günlük İnanç Bebek, 25 günlük tedavi sürecinin ardından taburcu edildi. Yapılan açıklamada İnanç Bebeğin, 16 Mart Cuma Günü taburcu edildiği belirtildi.

Kırklareli’de doğan ve doğumunun hemen ardından “Mekanyom Aspirasyon” teşhisi konulan 12 günlük İnanç Bebek, tedavi gördüğü Özel Çorlu Şifa Hastanesi’nden taburcu edildi. Hastane yetkilileri tarafından yapılan yazılı açıklamada; “Kırklareli’de doğan, doğumunun hemen ardından sağlık problemlerinin baş göstermesi üzerine tetkik altına alınan ve doktorlar tarafından “Mekanyom Aspirasyon-Anne karnındayken dışkı yutması” teşhisi konulan 12 günlük İnanç Bebek, tedavi için Kırklareli’den önce Edirne’ye, buradan da İstanbul’a sevk edilmiştir.

İnanç Bebek, Sağlık Bakanlığı’nın koordinasyonunda helikopter ambulansla İstanbul’dan Çorlu Havaalanı’na getirilmiş oradan da Çorlu Şifa Hastanesi’ne ait tam donanımlı ambulans ve özel kuvöz içerisinde Özel Çorlu Şifa Hastanesi Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavi altına alınmıştır.

İnanç Bebek, 21 Şubat 2012 tarihinde hastanemizde tedavi altına alınmıştır. İnanç Bebek hastaneye entübe olarak gelmiş ve solunum cihazına bağlanmıştır. 12 gün cihaza bağlı olarak tedavi görmüştür. İnanç Bebek 25 günlük yoğun tedavi sürecinin ardından, sağlıklı olarak 16 Mart 2012 Cuma günü taburcu edilmiştir” ifadelerine yer verildi.

Editör : Tuğberk Erdem
2687 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu