TESKİ Malkara Şube Müdürlüğü’nde Görev Değişikliği
reklam
22 Kasım 2019
TESKİ Malkara Şube Müdürlüğü’nde Görev Değişikliği

TESKİ Malkara Şube Müdürlüğü’nde Görev Değişikliği

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Malkara Şube Müdürlüğü görevine, TESKİ’de tekniker olarak görev yapan Nazmi Sağdıç atandı. Bir süredir TESKİ Malkara Şube Müdürlüğü görevini, Hayrabolu Şube Müdürü Alpay Çeviren vekâleten yürütüyordu.

Bir süredir Hayrabolu Şube Müdürü Alpay Çeviren’in vekâleten yürüttüğü Malkara Şube Müdürlüğü görevine, TESKİ’de tekniker olarak görev yapan Nazmi Sağdıç getirildi. Malkara Şube Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen devir teslim törenine; TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, Genel Müdür Yardımcıları Fatih Başaran ve Turhan Toprak katıldı.

Devir teslim töreninde konuşan Genel Müdür İçöz, “TESKİ olarak, Tekirdağ il genelinde gerçekleştirmekte olduğumuz çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bu süreçte, hizmet adına bazı değişiklikler yapabiliyoruz. Öncelikle bir süredir, Hayrabolu Şube Müdürlüğü görevini yürütürken, Malkara’ya da vekâlet eden ve özveriyle çalışan Alpay Çeviren’e, gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Tüm mesai arkadaşlarıma şunu söylemek istiyorum. Çalışırken her zaman hak, hukuk ve adaletten yana olmalıyız. Herkese eşit mesafede yaklaşarak, vatandaş odaklı işlerimizi yapmalıyız. Bu anlayışla birlikte yeni göreve gelen Nazmi Sağdıç’a da yeni görevinde başarılar diliyorum.” dedi.

Açıklamalarına devam eden İçöz, “Vizyonumuz, su kaynaklarının kantite (nicelik) ve kalite açısından geliştirilmesini, altyapının evrensel standartlara uygun olarak oluşturulmasını esas alan, insana ve çevreye saygılı, dinamik, güçlü ve yatırımcı bir kuruluş olmaktır. Bu anlayışla Tekirdağ il genelinde, TESKİ olarak çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.” diye konuştu.

Editör : Tuğberk Erdem
1159 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu