Beren Bebek Çocuk Akademisi, Yeniden Hizmete Başladı
reklam
10 Haziran 2020
Beren Bebek Çocuk Akademisi, Yeniden Hizmete Başladı

Beren Bebek Çocuk Akademisi, Yeniden Hizmete Başladı

Koronavirüs tedbirleri kapsamında kapanan Ergene Belediyesi Beren Bebek Çocuk Akademisi, normalleşme sürecinde atılan adımlar doğrultusunda yeniden hizmete başladı. Akademinin her köşesi, açılış öncesinde, en ince ayrıntısına kadar dezenfekte edildi.

Koronavirüs (COVID-19) salgınıyla mücadele kapsamında alınan tedbirler kapsamında, ülkedeki tüm eğitim kurumlarında olduğu gibi geçici süreliğine faaliyetine son verilen Ergene Belediyesi Beren Bebek Çocuk Akademisi, normalleşme sürecinde atılan adımlar doğrultusunda yeniden hizmete başladı.

Yaklaşık 2,5 aydır kapalı olan ve 01 Haziran’dan itibaren başlayan normalleşme süreci kapsamında hizmet vermeye yeniden başlayan Beren Bebek Çocuk Akademisi’nin her köşesi, faaliyete girmeden önce dezenfekte edilerek hijyen kurallarına uygun bir şekilde hazırlandı. Uzunca bir süre suskunluğa bürünen Beren Bebek Çocuk Akademisi, eskisi gibi yine çocuk sesleriyle şenlendi.

Normalleşme sürecinin 2’nci döneminde hizmete açılan Beren Bebek Çocuk Akademisi’nde çocukların, sınırlı sınıf mevcutları ile sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde eğitim aldığını ifade eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Görevli öğretmenlerimiz, sürekli olarak önlük ve siperli maske takarak çalışıyor. Çocuklarımızın ateşleri, 4 saat arayla ölçülerek kayıt ediliyor. Tüm personelimiz ve öğrencilerimiz, sıklıkla ellerini yıkıyorlar. Öğrencilerimizin iç mekan ayakkabıları öğretmenlerimiz tarafından her gün sterilize edilirken, mesai bitiminde eğitim yuvamız ekiplerimiz tarafından detaylı bir şekilde temizlenerek dezenfekte ediliyor.” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
1091 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu