Vakıflar'daki Spor Kompleksi, İhale Aşamasına Geldi
reklam
12 Ağustos 2020
Vakıflar'daki Spor Kompleksi, İhale Aşamasına Geldi

Vakıflar'daki Spor Kompleksi, İhale Aşamasına Geldi

Spora ve sporcuya verdiği değer ile ön plana çıkan Ergene Belediyesi, büyük bir spor kompleksini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 41 bin 891 m² alan üzerine yapılacak olan Vakıflar Gençlik ve Spor Tesisi’nin projesi, tamamlanarak ihale aşamasına geldi.

Ergene Belediyesi tarafından Vakıflar Mahallesi’ne yapılması planlanan Vakıflar Gençlik ve Spor Tesisi projesi, tamamlanarak ihale aşamasına geldi.

Söz verdikleri projeleri tek tek hayata geçirmenin mutluluğunu, Ergene’deki vatandaşlar ile birlikte yaşamaktan gurur duyduğunu belirten Başkan Yüksel, “Halkımıza ne söz verdiysek, onu yapıyoruz. Vakıflar Mahallemize kazandıracağımız büyük spor tesisimiz, ihale aşamasına geldi. Vakıflar Mahallemizde gerçekleştirecek olduğumuz projemizle, özellikle çocuklarımız ve gençlerimiz başta olmak üzere her yaş grubundaki vatandaşlarımızın faydalanabileceği açık spor alanı ve futbol sahasını halkımızın hizmetine sunacağız. 7’den 70’e tüm vatandaşlarımızın rahatlıkla erişim sağlayabilecekleri, saha sporları alanlarından faydalanarak hem beden hem de ruh sağlıklarını destekleyecekleri alanlar oluşturarak, özellikle gençlerimizi spor ile bütünleştirecek, birçok kötü alışkanlık ve kötü ortamlardan korumaya çalışacağız.” dedi.

65 metreye 108 metre ölçülere sahip çim saha projesi içinde; 450 kişi kapasiteli seyirci tribünü, idari bina, 4 adet soyunma odası, tuvalet, duş alanları, revir odası, antrenör ve hakem odaları ile büfe ve otopark olacak.
Editör : Tuğberk Erdem
1167 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu