Sağlık Mahallesi’ndeki Yol Yapım Çalışmaları Devam Ediyor
reklam
21 Ekim 2020
Sağlık Mahallesi’ndeki Yol Yapım Çalışmaları Devam Ediyor

Sağlık Mahallesi’ndeki Yol Yapım Çalışmaları Devam Ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Ergene Belediyesi, Sağlık Mahallesi 1’inci Sokak’ta beton yol serimi çalışmalarına başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Ergene Belediyesi tarafından, Ergene İlçesi Sağlık Mahallesi 1’inci Sokak’ta ortaklaşa olarak gerçekleştirilen beton yol serimi çalışmalarına başlandı. Toplam bin 300 m yol uzunluğu bulunan Sağlık Mahallesi 1’inci Sokak, Cem Sultan Sokak bağlantı noktasına Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından bin 700 m³ SSB (Silindirle Sıkılaştırılmış Beton) serilecek. İşçiliği Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 15 cm sıkılaştırılmış beton uygulaması yapılacak.

Konuya ilişkin olarak açıklamalarda bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, tüm birimleri ile ilçede hem Koronavirüs (COVID-19) salgını ile mücadele ettiklerini hem de rutin belediyecilik hizmetlerini sürdürerek ilçedeki yol yapım çalışmalarına da aralıksız bir şekilde devam ettiklerini belirtti. Yüksel, “‘Ergene’de yapılmayan yolumuz kalmayacak!’ sözümüzün arkasındayız. Sağlık Mahallesi 1’inci Sokak üzerinde başlatılan yol yapım çalışmalarını, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı’mız Kadir Albayrak ile birlikte inceledik. Desteklerinden dolayı Kadir Albayrak Başkan’ımıza, Ergene halkı adına teşekkür ediyorum. Ergene’de, yol konusunu sorun olmaktan tamamen çıkaracağız. Kentimiz için yorulmadan çalışmaya devam edecek, yaptığımız yollarda güzel günlere hep birlikte yürüyeceğiz.” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
1339 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu