Tekirdağ-Avşa Hattı Seferleri Başladı
reklam
12 Temmuz 2021
Tekirdağ-Avşa Hattı Seferleri Başladı

Tekirdağ-Avşa Hattı Seferleri Başladı

İDO; Tekirdağ-Marmara Adası ve Avşa Adası hattındaki seferlerine, 02 Temmuz Cuma saat 17.30’da gerçekleştirilen ilk seferle başladı. Çevrimiçi bilet alımlarında ilk haftaya (ilk 3 güne) özel olarak, 1 bilet alana 1 bilet bedava olacak.

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO); 02 Temmuz 2021 tarihi itibariyle Tekirdağ-Marmara Adası ve Avşa Adası deniz otobüsü hattı seferlerine başladı. Tekirdağ-Marmara Adası ve Avşa Adası deniz otobüsü hattındaki seferler Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleştirilecek. Hız ve zaman konforu sunan seferler, ilk haftaya özel avantajlı bir kampanya fırsatı da sağlayacak. Çevrimiçi bilet alımlarında ilk haftaya (ilk 3 güne) özel olarak, 1 bilet alana 1 bilet de bedava verilecek. Yolcuların ulaşım ihtiyaçlarına tamamen cevap veren ve zaman avantajı sağlayan hatta seyahat, sadece 55 dakika sürüyor.

Tüm yolcular için HES (Hayat Eve Sığar) Kodu zorunluluğu devam ederken, HES Kodu olmadan bilet almak mümkün olmayacak. Seyahat güvenliği açısından alınan tedbir ve önlemler kapsamında, HES Kodu’nun yolcuya ait olup olmadığı hususunun denetimi kimliklerle eşleştirilerek kontrol edilecek.

İDO’nun sefer saatleriyle ilgili olarak; www.ido.com.tr, İDO Mobil Uygulama ve terminallerinde yer alan satış noktalarından detaylı bilgi alınabilecek. Biletler; www.ido.com.tr adresinden, İDO gişelerinden, 0850 222 44 36 numaralı İDO Çağrı Merkezi’nden, İDO acente noktalarından ya da İDO mobil uygulamasından faydalanarak temin edilebilecek.
Editör : Tuğberk Erdem
816 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu