Sahte Para İle Alışveriş, Adliye'de Son Buldu
reklam
15 Mayıs 2012
Sahte Para İle Alışveriş, Adliye'de Son Buldu

Sahte Para İle Alışveriş, Adliye'de Son Buldu

Çorlu Sağlık Mahallesi’nde bulunan bir iş yerine sahte para vererek alışveriş yaptıkları öne sürülen 3 kişi, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin takipleri sonucunda yakalandı. Gözaltına alınan 3 kişi, Çorlu Adliyesi’ne sevk edildi.

Edinilen bilgilere göre olay, Çorlu Sağlık Mahallesi’nde meydana geldi. Sağlık Mahallesi’nde bulunan ve V.B.’ye ait tuhafiye dükkanına gelen İ.Z., sahte olduğu kaydedilen 100 TL’lik banknot vererek bir adet kemer aldı. Kemeri ve paranın üzerini alan İ.Z., iş yerinden çıkarak bir otomobile binerek bölgeden uzaklaştı.

Tuhafiye görevlisinin paranın sahte olduğunu fark ederek durumu ve İ.Z.’nin bindiği otomobilin plakasını polise bildirmesi ile harekete geçen Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, plakası belirlenen aracın peşine düştü. Belirtilen aracı Yeşiltepe Mahallesi’nde fark eden ekipler, içerisinde 3 kişinin bulunduğu otomobili durdurdu. V.B.’ye ait tuhafiye dükkanından sahte para karşılığı alındığı kaydedilen kemeri de otomobil içerisinde bulan polis ekipleri, otomobilde bulunan İ.Z., T.Ç. ve G.T.’yi gözaltına aldı.

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülerek ifadelerine başvurulan 3 kişi derlenen evraklarının ardından Çorlu Adliyesi’ne sevk edildi. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürdürülüyor.
Editör : Tuğberk Erdem
2536 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu