MÜSİAD’tan, 15 Temmuz Temalı Fotoğraf Sergisi
reklam
23 Temmuz 2021
MÜSİAD’tan, 15 Temmuz Temalı Fotoğraf Sergisi

MÜSİAD’tan, 15 Temmuz Temalı Fotoğraf Sergisi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Tekirdağ Şube Başkanlığı, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla resim sergisi düzenledi. “15 Temmuz Türkiye Geçilmez” temalı fotoğraf sergisi, gecenin geç saatlerine kadar açık kaldı.

MÜSİAD Tekirdağ Şube Başkanlığı, 15 Temmuz 2016 gecesi yaşanan darbe girişimi sırasında çekilmiş fotoğraflardan oluşan “15 Temmuz Türkiye Geçilmez” temalı sergiyi, Atatürk Meydanı’nda bulunan binasının önünde görücüye çıkardı. Serginin açılışına, MÜSİAD Tekirdağ Şube Başkanı Ramazan Doğan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Gecenin geç saatlerine kadar açık kalan sergi hakkında açıklamalarda bulunan MÜSİAD Tekirdağ Şube Başkanı Ramazan Doğan, “MÜSİAD Tekirdağ olarak düzenlemiş olduğumuz ‘15 Temmuz Türkiye Geçilmez’ temalı resim sergimize, hepiniz hoş geldiniz. 15 Temmuz 2016 gecesi, biz bu meydanlardaydık ve yine olmaya devam edeceğiz. Bu sergiyi, o günleri unutmamak ve gelecek nesillere o geceyi tekrar hatırlatmak için düzenledik. O gece yaşananları, milletimizin hafızasında canlı tutmak istedik.” dedi.

Yaptığı açıklamalara devam eden Doğan, “Biz ülke olarak, çok ihanet ve darbe gördük. Aziz Türk Milleti, her kalkışma ve darbede gerekli cevabı fazlasıyla vermiştir. O gece de milletimiz; vatanı, milleti ve bayrağı için meydanlara çıktı. 251 şehidimiz ve binlerce gazimiz oldu. Millet olarak güçlü bir yapıya ve güçlü bir karaktere sahibiz. Vatanımızı, milletimizi ve bayrağımızı her şeyin üzerinde tutan fedakâr bir toplumuz. Yakın tarihimizdeki Çanakkale Savaşı’nda, Kurtuluş Savaşı’nda ve Kıbrıs Çıkarması’nda, birçok cephede yüz binlerce şehit verdik. Vatanımızın, milletimizin ve bayrağımızın üzerinde kirli emelleri olan insanları bu topraklara sokmayacağımızı, en son 15 Temmuz hain darbe girişiminde gösterdik. Biz MÜSİAD Tekirdağ olarak, bu etkinliği devam ettireceğiz. Her zaman olduğu gibi bundan sonra da Devletimizin, Milletimizin ve Bayrağımızın hizmetinde olacağız. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu topraklar uğruna canlarını seve seve feda eden şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. İnşallah bu tür kalkışma ve bu tarz darbeler, bir daha yaşanmaz.” diye konuştu.
Editör : Tuğberk Erdem
1011 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu