ÇBSK’lı Genç Oyuncu Aylin Uysalcan, Vakıfbank Yolcusu
reklam
14 Kasım 2021
ÇBSK’lı Genç Oyuncu Aylin Uysalcan, Vakıfbank Yolcusu

ÇBSK’lı Genç Oyuncu Aylin Uysalcan, Vakıfbank Yolcusu

Çorlu Belediyesi Spor Kulübü (ÇBSK) Voleybol Takımı alt yapısında yetişen Aylin Uysalcan, Türkiye’nin köklü kulübü Vakıfbank Spor Kulübü’ne transfer oldu. Henüz 12 yaşında olan başarılı orta oyuncu, 1,85’lik boyuyla gelecek vadediyor.

Çorlu’nun tanınmış simalarından Bekir Uysalcan’ın torunu ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorlu İlçe Örgütü Yönetim Kurulu Üyesi Müjdat Uysalcan’ın kızı Aylin Uysalcan, Vakıfbank Spor Kulübü’ne transfer oldu. Henüz 12 yaşında olan başarılı oyuncu, adeta Çorlu’nun gururu oldu.

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada, “Aylin kızımızı, Vakıfbank’a emanet ettik. Avrupa Spor Kenti Çorlu’muzun ÇBSK Kadın Voleybol Takımı alt yapısında yetişen değerli oyuncumuz Aylin Uysalcan, artık ülkemizin köklü kulüplerinden Vakıfbank Spor Kulübü formasıyla ter dökecek. Beni makamımda ziyaret eden genç sporcumuzu ve aile büyüklerini ağırlamaktan, büyük mutluluk duydum. Bizleri gururlandıracağından hiç şüphem yok. Başarılarla dolu bir hayat diliyorum. Yolun açık olsun Aylin!” diye konuştu. 

Transfer süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Aylin Uysalcan ise, “Çok mutluyum. Teklif geldiğini bile bilmiyordum. Annem ve babam bana söylediler. O sırada şok oldum ve hala şoku atlatamadım. Çok heyecanlıyım. Vakıfbank’a başarılı olmak için, Trakya’yı gururlandırmak için gidiyorum. Benim üzerimde emeği olan hocalarıma ve başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
1408 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu