Kadın Meclisi’nde, Nevcihan Kale Dönemi Başladı
reklam
15 Kasım 2021
Kadın Meclisi’nde, Nevcihan Kale Dönemi Başladı

Kadın Meclisi’nde, Nevcihan Kale Dönemi Başladı

Çorlu Kent Konseyi Kadın Meclisi Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı, Çorlu Belediyesi Atatürk Kent Enstitüsü Konferans Salonu’nda yapıldı. İki adayın kıyasıya mücadele ettiği genel kurulda ipi gögüsleyen taraf, 47 oy alan Nevcihan Kale oldu.

Çorlu Kent Konseyi Kadın Meclisi Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Çorlu Belediyesi Atatürk Kent Enstitüsü Konferans Salonu’nda yapılan ve sonucu merakla beklenen genel kurulda, iki aday kıyasıya mücadele etti. Başkan Adayı Nevcihan Kale hazırladığı kırmızı listeyle, Başkan Adayı Burcu Adıgüzel ise mavi listeyle seçime girdi. Hazirun defterine kayıtlı 110 delegeden 89’unun oy kullandığı seçimde, katılım oranı yüzde 80,90 olarak gerçekleşti. Divan Heyeti tarafından yapılan açık sayım sonucunda; seçime kırmızı liste ile giren Başkan Adayı Nevcihan Kale’nin 47 oy, mavi liste ile giren Başkan Adayı Burcu Adıgüzel’in ise 39 oy aldığı tespit edildi. Kullanılan 3 oy da geçersiz sayıldı. Elde edilen bu sonucun ardından Nevcihan Kale, Çorlu Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin yeni başkanı oldu.

NEVCİHAN KALE’DEN TEŞEKKÜR KONUŞMASI

Seçim sonucunun ilan edilmesinin ardından salonda bulunan ve kendisine destek veren delegelere hitaben bir teşekkür konuşması yapan Nevcihan Kale, “Şu an o kadar mutluyum ki hissettiklerimi kelimelere dökmek oldukça zor. Bu süreçte, gerçekten çok çalıştık. Bana destek olan ve tercihini benden yana kullanan herkese, teşekkürlerimi sunuyorum. Seçim çalışmaları sırasında gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaretlerde, gerçekten müthiş karşılamalar oldu. Birlikte, saatlerce konuştuk. Ama ifade etmek isterim ki bu aşama oldukça zorlu geçti. Önümüzdeki dönemde gerçekleştirmeyi hedeflediğim projelerin tamamı, bu görüşmelerin sonucunda ortaya çıktı. Sonuç olarak önümüzdeki dönemde, kadınlarımız adına çok güzel çalışmaların hayata geçirileceğine inanıyorum. Kadınlar için yapılması gereken çok şey var. Bana ve yönetim kuruluma verilen desteği boşa çıkarmayacağım.” diye konuştu.

MECLİS SEÇİMLERİ GERİDE KALDI

Çorlu Kent Konseyi ve meclislerini belirlemek üzere yapılan seçimler tamamladı. Kent Konseyi Başkanlığı için yapılan genel kurulda iki isim yarışmış ve kazanan taraf Hülya Perin olmuştu. Gençlik Meclisi ve Engelli Meclisi seçimlerine ise tek adayla gidilmişti. Anıl Ay Gençlik Meclisi Başkanı olurken, Engelli Meclisi Başkanı ise yeniden Yasemin Ayyüksel olarak belirlenmişti.
Editör : Tuğberk Erdem
843 Okunma
Kadın Meclisi’nde, Nevcihan Kale Dönemi Başladı
Kadın Meclisi’nde, Nevcihan Kale Dönemi Başladı
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu