Jandarma'dan Kaçak Sigara Operasyonu
reklam
24 Mart 2013
Jandarma'dan Kaçak Sigara Operasyonu

Jandarma'dan Kaçak Sigara Operasyonu

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Saray İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Büyükyoncalı Beldesi’nde yapılan yol kontrolü sırasında, 5 bin 320 paket kaçak sigara ele geçirildi.

07 Mart 2013 ve 11 Mart 2013 tarihlerinde Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Saray İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından; Saray İlçesi Büyükyoncalı Beldesi’nde yapılan yol kontrolü sırasında şüpheli H.E.’nin kullandığı araç Büyükyoncalı Beldesi girişinde durduruldu.

Saray Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan alınan arama kararı ile araçta yapılan arama neticesinde aynı araç içerisinde; 07 Mart 2013 tarihinde 2 bin 640 paket, 11 Mart 2013 tarihinde ise 2 bin 680 paket olmak üzere toplam 5 bin 320 paket bandrolsüz kaçak sigara ele geçirildi.

Ele geçirilen malzemelere Gümrük Müdürlüğü’ne teslim edilmek üzere el konulurken, şüpheli H.E. ve G.E. 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’na Muhalefet suçundan çıkarıldığı adli makamlarca tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Editör : Tuğberk Erdem
2658 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu