Başkan Necati Sezer, Okul Ziyaretlerine Başladı
reklam
27 Nisan 2013
Başkan Necati Sezer, Okul Ziyaretlerine Başladı

Başkan Necati Sezer, Okul Ziyaretlerine Başladı

Büyük Yoncalı Belediye Başkanı Necati Sezer, Belde’de bulunan okulların ihtiyaç duyduğu gereksinimleri yerinde tespit etmek amacıyla ziyaretlere başladı. Başkan Necati Sezer’in ilk durağı, Yeni Mahalle İlköğretim Okulu oldu.

Yeni Mahalle İlköğretim Okulu’nu ziyaret eden Başkan Sezer, Okul Müdürü Erdal Bey ile bir süre görüştü. Okul Müdürü; Öğretmenler Odası’nda bilgisayara ihtiyaç olduğunu, veliler arasında düzenlenen hızlı okuma yarışmalarının ödül törenleri için isteklerinin bulunduğunu, okul bahçesi ile oyun bahçesinin onarıma ve eksikliklerinin giderilmesine ihtiyaç olduğunu aktararak, bu hususlarla ilgilenilmesini talep etti.

Okulun ihtiyaçları hakkında detaylı bilgiler alan Başkan Sezer; “Öncelikle, oldukça kutsal bir görevi yerine getiren ve bu görevi yerine getirirken de her türlü zorluğa büyük bir özveriyle göğüs geren tüm öğretmenlerimize teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Amacımız; olanaklarımız ölçüsünde sorunları çözmek ve ihtiyaçları karşılamaktır. Bundan, hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bununla birlikte çok önemli bir konuya da dikkat çekmek isterim. Eğitim, yalnızca okul ve öğretmenlere bırakılmamalıdır. Bunun için, başta aileler olmak üzere toplumun tamamına çok büyük sorumluluklar düşmektedir. Eğer bu hususlara dikkat edersek, eğitim konusundaki en iyi katkıyı sunmuş oluruz. Şunu açık yüreklilikle söylemek istiyorum; kaliteli ve başarılı bir eğitim için ne yapılması gerekiyorsa, beraber yapmaya hazırız. Sizlere, başarı ve sağlık dolu günler diliyorum” dedi.

Sevgi, engel tanımaz

Bir yandan okullara ziyaretler gerçekleştiren Başkan Sezer, diğer yandan da sosyal yaşamdaki çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Başkan Sezer’in şahsi girişimleri sonucu elde edilen 2 adet akülü araba, Belde’de yaşayan Gökhan Karlı ve Onur Koyuncu adlı vatandaşlara teslim edildi. Akülü arabaları teslim edileceği sırada gören engelli vatandaşlar ile Başkan Sezer arasında, oldukça duygusal anlar yaşandı. Engelli vatandaşların yakınları Başkan Sezer’e teşekkürlerini ilettiler. Engelli vatandaşlar ve Belde halkıyla bir süre sohbet eden Başkan Sezer, bu tür sosyal sorumluluk projelerine aralıksız olarak devam edileceğini ifade etti.

Editör : Tuğberk Erdem
2538 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu